Am donat energie pentru luminile de Craciun din satul Pietroasele

Posted by

Coca Cola Sambata, asa cum va spuneam, am fost sa vad un camion de poveste, dar si sa donez energie pentru luminile de Craciun din satul Pietroasele. Am plecat pe soare, am facut poze cu Mosu’, am donat energie, am intrat in mall sa fac si cumparaturile saptamanale si, cand sa dau sa ies afara … o ninsoare… de era sa scap plasele de cumparaturi din mana, noroc ca le aveam in carut.

Camionul arata bestial, mi-ar fi placut sa-l vizitez si pe interior. Nu containerul, ci cabina soferului, plus micul „apartament” din spatele cabinei. Am vazut eu prin pozele de pe internet niste camioane americane care au ditamai apartamentul in spatele cabinei, iar camionul din parcarea Ploiesti Shopping City nu era departe de ce vazusem eu pe internet.

Langa camion, mosul impartea diplome si jucarii pentru cei mici. M-am dus la automatul de donat energie cu ajutorul telefonului, dupa care am primit si diploma de la Mos Craciun. Asa ca acum pot spune ca sunt acreditat sa impart cadouri celor nevoiasi cu ocazia sarbatorilor de Craciun.

20131209_183056

Micul camion de jucarie arata si el super interesant, am castigat si eu unul dupa ce am introdus vreo 20-30 de coduri de sub capac la promotie, dar din pacate este mult prea mic pentru macheta mea de masinute, care sunt la o scara mult mai mare, 1:32 una din machete si 1:53 cea de-a doua macheta. Oricum, cei care ma urmaresc pe facebook au putut vedea ca am facut rost pana la urma de un camion la dimensiunile dorite.

Poze

Si pentru ca v-am vorbit atat de Mos Craciun, nu ramane decat sa va mai intreb un singur lucru: Ce doriti sa va aduca Mosu’? Si nu va uitati la mine daca vreti lucruri scumpe, ca nu am castigat inca la loto.