Drumurile Italiei: Podgoriile Borgogno (Ziua 14)

Posted by

Am luat-o din nou pe drumurile Italiei, lasand in urma autostrada. Ne indreptam spre un camping de la granita cu Elvetia, pentru a ne continua calatoria si nu avem idee ce am putea intalni pe parcurs. La un moment dat, am inceput sa dam de vii de struguri si erau atat de multe, iar peisajul atat de interesant, incat am decis sa oprim si sa facem cateva poze.

Era vorba de Podgoriile Borgogno, aparute pe piata undeva pe la 1761, create de catre Bartolomeo Borgongo. Viile in sine arata fantastic (priveliste), dar strugurii nu erau asa de gustosi precum cei de pe la noi. Speciile de struguri pe care le am eu la tara, desi sunt tot struguri pentru vin, parca sunt ceva mai parfumate.

Dupa o sesiune scurta de poze, ne-am continuat drumul prin tot felul de orasele si stradute, numai GPS-ul nostru stie de ce, dar din lipsa de timp, am renuntat sa mai oprim si sa facem poze. Am ajuns in cele din urma spre seara la Camping International, pe langa Lacul Como (in nordul Italiei), unde am decis sa lasam cortul in masina si sa ne cazam la un bungalow pentru prima data in aceasta calatorie.

Mai jos puteti vedea fotografiile facute la Podgoriile Borgogno: