Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici

Posted by

Desi Dan Teodorescu nu a excelat niciodata in muzica, mie personal imi place foarte mult; mi-au placut atat melodiile lui (o parte din ele regasindu-se pe blogul meu de-a lungul timpului), cat si scurtele secvente melodice pe care le face din cand in cand, cu diverse ocazii. In afara acestui talent (ii spun talent, pentru ca imi place ceea ce compune), imi mai place ca reuseste sa reuneasca in proiectele lui o sumedenie de vedete autohtone, oameni de valoare si care, pentru o clipa, uita ca lucreaza la televiziuni concurente si se alatura in proiectele lui.

Astazi trupa Taxi vine cu un nou mesaj pentru public, un mesaj frumos, pe care vreau sa vi-l impartasesc prin intermediul blogului meu, pentru ca merita, indiferent de cat de tare crezi intr-o anume entitate atotputernica.

https://www.youtube.com/watch?v=HSg2qfYkB8I

In clip veti regasi nume sonore:

Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Ianțu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Ștefan Bănică, Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Oțil, Paula Chirilă, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Oreste Teodorescu, Pavel Bartoș, Ada Milea, Călin Goia, Mircea Cărtărescu, Horia Vîrlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Răzvan Simion, Alexandru Andrieș, Emilia Popescu, Grigore Leșe, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea, Victor Rebengiuc.

Imi doresc si pe viitor asemenea proiecte, in care sa vad implicati cat mai multi artisti, care transmit anumite mesaje – zic eu, frumoase – catre public.

P.S. Stiu ca nu se mai incadreaza perfect in tematica acestui blog astfel de momente, dar uneori sunt decis sa fac exceptii, daca vad ceva care reuseste sa ma impresioneze si sa-mi placa.

7 comments

  1. Frumos spus despre un cantec care deja a nascut adevarate controverse. Felicitari!

    1. Am vazut si eu ca a creat controverse, desi multi nu au inteles ideea din spatele melodiei si au luat mot-a-mot textul.

    2. Pai, sa-mi fie scuzat, dar daca un cantec-manifest nu este inteles de cei multi, si-a cam pierdut rostul de a fi. Parerea mea…

    1. Pana luni cand il pun din nou fara un neica nimeni care avea prea multa „coloana vertebrala” si a dat-o la intors ca el nu a stiut in ce se baga. E plina lumea de lasi.

  2. @ dragos

    probabil ca domnul fara coloana vertebrala a stiut exact in ce se baga. dar sa fim sincer taxi a facut melodii, campanii, mult mai interesante.

Comments are closed.