Vreau sa adaug noi bloguri in feedly

Posted by

Daca inainte urmaream zilnic foarte multe bloguri prin intermediul acestui instrument, am ajuns sa-l deschid foarte rar, dar asta si datorita faptului ca multe din blogurile adaugate de-a lungul timpului acolo, nu mai prezinta asa mare interes pentru mine in momentul de fata. Am o lista mare cu bloguri de tehnologie, am de asemenea o lista mare cu bloguri personale ale unor oameni faini pe care ii cunosc, dar si alte liste dedicate unor pasiuni care mi-au atras mai mult sau mai putin atentia de-a lungul timpului.

Am bineinteles si o lista dedicata blogurilor despre antreprenoriat, dar e atat de saraca si antreprenorii respectivi scriu atat de rar, incat e aproape de neremarcat intre celelalte noutati din feed. As vrea ca zilele urmatoare sa fac putina curatenie pe acolo, sa sterg o parte din liste si sa adaug noi bloguri dedicate antreprenoriatului, educatiei financiare, afacerilor locale si asa mai departe.

Cel mai probabil, listele cu bloguri din zona influencerilor si cele dedicate articolelor despre social media vor fi sterse, dar si aici, daca aveti recomandari bune, de ce nu? Poate fac o lista cu bloguri de citit in timpul liber si chiar daca ma voi uita prin ea mult mai rar, o las, sa fie acolo.

Pentru asta am nevoie de recomandari de la voi. Daca stiti bloggeri care scriu pe zona aceasta, lasati adresele blogurilor lor in comentarii si cu siguranta, daca imi plac, ma voi abona la ele. Daca aveti o lista prea lunga si va baga akismet in lista de spam, trageti-ma de maneca sa va scot de acolo.

De asemenea, daca credeti ca sunt si alte materiale interesante, legate de antreprenoriat si educatie financiara, nu ma supar sa-mi spuneti de ele, chiar si carti, desi la capitolul carti sunt foarte selectiv; asta deoarece timpul meu fiind destul de limitat, nu vreau sa citesc carti proaste doar pentru ca altcuiva i s-au parut fenomenale.