Si s-au facut 7 luni

Posted by

In mod normal, asa cum v-am mai zis, raportul rezultatelor mele prefer sa-l dau din 3 in 3 luni si probabil toata lumea se intreaba ce voi scrie peste 5 luni, atunci cand se va implini un an de cand am pornit serios pe acest drum al antreprenoriatului, cu care cochetez de altfel de 14 ani de zile. Adevarul e ca habar nu am ce se mai poate intampla pana atunci, asa ca ce voi spune atunci, la un an de la despartirea de compania germana in care mi-am petrecut 8 ani de zile, ramane si pentru mine un mister.

Nu o sa stau sa va povestesc prea multe, doar ca luna asta lucrurile au mers mai bine decat de obicei, iar asta are doua efecte majore: unul in business si unul asupra mea. In business are un efect de consolidare a firmei, iar in plan personal un efect de incredere in fortele proprii, ceea ce imi da si mai mult curaj sa merg mai departe.

Partea frumoasa e ca am reusit sa demarez un nou proiect. Este inca in constructie, dar s-a cumparat deja domeniul pentru el, urmeaza cel mai probabil, tot azi sau maine, sa iau si tema pentru el si cel mai probabil la finalul lunii o sa va spun si despre ce este vorba. Nu e secret, doar ca nu are rost sa va povestesc despre lucruri pe care nu le-am facut inca.

Stiu ce o sa imi spuneti legat de faptul ca ma implic in prea multe proiecte, dar asa sunt eu, vreau sa fac multe, sunt plin de energie si in loc sa o canalizez pe un singur proiect, prefer sa o disip in mai multe directii. In curand o sa imi fac o echipa mai mare, astfel incat sa pun in miscare toate acele proiecte de care acum ma ocup personal, chiar si in noul proiect de care v-am vorbit mai sus o sa am un partener de incredere; iar acest nou proiect eu cred ca ar putea deveni in curand cel mai important proiect din cadrul companiei, chiar daca investitia intiala ar putea fi destul de mare.

V-as mai povesti cate ceva, dar mai am multe de bifat in calendar astazi, chiar daca este sambata, asa ca ne reauzim maine pe blog, cu un articol la fel de interesant, sau poate mai interesant.

2 comments

    1. Multumesc. Tu esti printe putini care macar ai habar ce vreau sa fac. 😀

Comments are closed.