Prahova Blog Meet 2016 (ed. 1)

Posted by

Asa cum va spuneam, anul acesta mi-am propus sa organizez un blogmeet in fiecare luna, asa ca a venit timpul sa anuntam blogmeet-ul pe luna ianuarie. Acesta va avea loc in Zappa (AFI Palace Ploiesti) pe data de 30 ianuarie, incepand cu ora 12:00.

Trebuie sa multumesc in primul rand celor de la Zappa, care ne-au gazduit de atatea ori si unde ne-am distrat si ne-am simtit bine de nenumarate ori, atat in cadrul blogmeet-urilor, cat si in cadrul diferitelor evenimente organizate in acest club, dar si celor de la AFI Palace Ploiesti.

7 lucruri pe care le vreau de la acest blogmeet

1. Vreau sa vad ca vin bloggeri noi. Am cunoscut cativa online in ultima perioada, sunt sigur ca mai sunt si altii, e timpul sa prinda curaj sa vina sa stea la masa, de vorba, cu restul blogosferei din Prahova, fara teama si fara sa isi faca griji in privinta faptului ca inca nu ne cunoastem. Doar asa putem sa ne cunoastem si in offline, venind si stand de vorba cu noi.

2. Vreau sa discutam despre proiecte trecute si viitoare. Probabil ca va intrebati de ce despre cele trecute. Pentru ca in trecut s-au intamplat tot felul de proiecte faine (in care eu nu am fost implicat) si care as vrea sa se intampla si pe viitor.

3. Vreau sa discutam despre cresterea comunitatii locale si intarirea relatiilor dintre bloggerii din Prahova. Si aici cred ca e mult loc de mai bine. O comunitate mare si puternica poate aduce beneficii fiecarui blogger care face parte din ea. S-a vazut in trecut acest lucru si am de gand sa va povestesc putin despre asta si despre cum poti sa iti dezvolti blogul.

4. Vreau sa discutam despre dezvoltarea, cresterea si promovarea blogurilor noastre. Chiar daca ne ocupam de asta zi de zi, cred ca impreuna ne putem sustine si accelera cresterea si dezvoltarea blogurilor noastre. Si aici o sa ma leg putin de punctul anterior, proiecte comune inseamna beneficii pentru toti cei implicati in proiect.

5. Vreau sa invit proprietarii de afaceri, care doresc sa se promoveze in online, sa vina sa stea cu noi la masa. Desi din cand in cand au mai venit si diversi antreprenori pentru a ne povesti despre proiectele lor, nu a existat niciodata o invitatie deschisa catre acestia. De data aceasta, vreau sa ii invit sa vina, sa va cunoasca si sa vada cum pot colabora cu voi, fara sa fie nevoie de un intermediar. Au fost atatea proiecte faine in trecut, precum cel de la Gloria Jean’s Coffees, incat cu siguranta putem face lucruri faine mai des.

6. Vreau ca ceilalti bloggeri sa transmita mai departe, prin intermediul blogurilor si a canalelor sociale, informatia legata de acest eveniment. Cu cat afla mai multa lume, cu atat cresc sansele ca bloggeri noi sau antreprenori sa vina sa participe la blogmeet.

7. Nu vreau sa discutam despre bani din blog. Si nu ca nu se poate discuta si despre asa ceva, dar de fiecare data cand se ajunge la subiectul acesta, se ajunge la diferite controverse, asa ca m-am gandit sa-l lasam deoparte la aceasta editie; pregatesc cateva lucruri interesante pentru urmatoarele editii, axate special pe tema aceasta.

Cum particip?

Evenimentul este deschis oricarui blogger sau tanar care intentioneaza sa isi deschida un blog. Cu toate acestea, nu uitati sa confirmati prezenta voastra printr-un comentariu aici, pe blog, preferabil ar fi sa stiu pana marti la pranz un numar aproximativ de participanti. Acest lucru ne ajuta la o buna organizare a evenimentului, dar nu e cea mai mare problema daca o sa confirmi si ulterior zilei de marti.

26 comments

  1. Daca facem si videoconferinta atunci pot participa si eu. La urma urmei pot participa activ si de la cateva mii de km departare!

    1. Nu uitam de tine. Las ca sunt sigur ca e bine acolo unde esti, chiar daca ti-e dor de noi si de tara.

    1. Multumesc si te astept sambata viitoare. Chiar ma bucura sa vad ca apar oameni noi in blogosfera locala.

Comments are closed.