Fanii vodafone pot vota prin Cluj: The Movie filmele preferate

Posted by

Nu am apucat sa va vorbesc despre TIFF 2011, asa ca draga Flavia o sa te rog sa ma ierti si sper ca macar acest articol sa ma mai spele de pacate. Pe scurt, cei de la Vodafone au pus la dispozitia publicului o aplicatie pe facebook prin care se pot vota o serie de filme facute cu ajutorul clujenilor chiar in zilele evenimentului. Aplicatia se numeste Cluj:The Movie si in fiecare zi va pune la dispozitie 8 filme care pot fi votate de public prin intermediul aplicatiei. Aceasta se gaseste pe pagina de facebook a Vadafone Ro: www.facebook.com/vodafonero.

Pe langa cele 8 filme oferite vodafone vine si cu premii si cu bloggeri. Astfel in fiecare zi intr-unul din filme vor aparea bloggeri importanti din Cluj, (ah ce mi-ar place si mie sa apar intr-un film) si celor care voteaza cel mai misto fain (ca doar suntem la Cluj) film din ziua respectiva ii dau ca premiu prin tragere la sorti un iPhone 4. Va dati seama ca o sa votez cu bloggeri si nu cu ce imi place, ca ori suntem bloggeri ori nu mai suntem.

Deci va invit si pe voi sa scrieti despre aceasta campanie si sa sustinem, daca mai era nevoie de sustinere, comunitatea bloggerilor de la Cluj, si sa ii facem si mai celebrii decat erau pana acum. Asadar vom avea filmele:

Sper ca vati prins ca nu-s reale tilturile ca altfel vai de mine ce o sa mai imi dea in cap Vodafone-ul in cap cu comunicatul. Daca ma gandesc ca inca nu am platit factura pe Mai, cred ca nu o sa mai am net mobil la cateva minute de la publicarea articolului.

Deci bloggerii i-am prezentat, premiile le-am prezentat si pe ele, nu ramane decat sa va zic vizionare placuta. Si nu, nu preluati „titlurile” filmelor ca ma nenorociti.