Fiecare secunda in care te uiti la ce au altii iti ia din timpul in care poti crea ceva pentru tine

Posted by

Trec printr-o perioada mai dificila, iar asta cumva m-a dus intr-o zona de blocaj in care nu mai trag atat de tare pentru visele mele. Am refuzat o groaza de invitatii la evenimente, chiar miercurea viitoare este unul la Brasov si inca nu am dat un raspuns, am incetat sa lucrez la noile proiecte si nu am scris un singur rand pentru cursul de cripto valute pe care vreau sa il ofer celor care sunt interesati de zona asta. Cumva am dat peste un blocaj care nu ma lasa deloc sa merg mai departe.

Initial am zis ca trebuie sa iau niste decizii importante inainte de a face 40 de ani, dar ziua de 23 mai a trecut ca gandul si nu am putut lua nicio decizie, apoi am zis ca o sa iau clar o decizie pana la final de luna si iata-ne ca suntem in data de 2 aprilie si deciziile nu au fost luate. Unul dintre cele mai grele razboaie e cel pe care il porti cu tine insuti, e ca si cum ai juca sah de unul singur si stii inca de la inceput ca nu pot castiga si albii, si negrii.

Azi dimineata un amic mi-a dat un clip pe youtube care mi-a placut foarte mult, nu stiu daca o sa fie „the right call”, dar am zis ca e musai sa vi-l ofer si voua. Din clip doua idei mi-au placut foarte mult:

„Nimic bun nu se va intampla in urmatorii cativa ani, deci trebuie sa inveti sa ai rabdare” si cea din titlu – „Fiecare secunda in care te uiti la ce au altii iti ia din timpul in care poti crea ceva pentru tine”.

One comment

Comments are closed.