Am fost la un concert de Jazz si mi-a placut

Posted by

Am avut o saptamana extrem de incarcata, asa ca ieri, cand am primit invitatia celor de la BMW Proleasing Motors, am decis sa ies putin din zona mea de confort si sa merg pur si simplu la un concert organizat impreuna cu cei de la Filarmonica Ploiesti, un concert de jazz sustinut de Trio Zoom si Lucian Duta. Aveam ceva indoieli legate de participarea mea la eveniment; daca m-ai fi intrebat cu cateva zile inainte, m-as fi jurat ca nu voi merge vreodata la un asemenea concert, dar cum v-am spus si mai sus, uneri iau decizii menite sa ma scoata total din zona de confort, pentru ca ma ajuta sa evoluez.

Am avut ocazia aseara sa admiram si noul BMW Seria 5, desi inca de la intrare am zarit, mare si impunator, un model alb de BMW X6. M-am invarit de doua ori in jurul lui, comentand ca strugurii sunt acri, am dat marunt din buze, pentru ca inca nu-mi permit unul si am trecut mai departe spre showroom-ul in care urma sa aiba loc concertul.

Cum va spuneam si in titlu, mi-a placut, a avut rezultatul scontat, a reusit sa ma deconecteze vreme de o ora de la problemele zilnice, sa ma relaxeze si sa ma incarce cu energie pentru a putea continua mai departe munca la proiectele mele. Ceea ce ma face sa ma gandesc la faptul ca ar trebui sa accept mai des astfel de invitatii, chiar si atunci cand sunt la evenimente cu care in mod normal nu am o legatura directa, dar si sa incerc sa gasesc activitati in afara zonei mele de confort pentru a experimenta lucruri si senzatii noi.

De asemenea, la final de articol, vreau sa multumesc organizatorilor pentru ca sustin mediul cultural local si dezvoltarea orasului Ploiesti. Poate ca daca contribuim cu toti, cu mic cu mare, la dezvoltarea acestui oras, in cativa ani va ajunge si el la fel de infloritor cum este Clujul sau cum sunt alte orase ale tarii, care stau mult mai bine atat din punct de vedere cultural, cat si financiar.

Video

Am si o secventa video din timpul concertului, asa, cat sa va faceti o idee despre ce s-a intamplat pe acolo, nu am stat prea mult sa filmez, pentru ca am preferat sa ma bucur de spectacol cu telefonul inchis, in buzunar.