Gardaland (Ziua 10)

Posted by

Unul din obiectivele turistice preferate, parcul de distractii Gardaland, mi-a oferit in trecut motivatia de a parasi granitele tarii pentru prima oara, dar mi-a adus si o experienta inedita in cinematograful 4D pe care il aveau la vremea respectiva. De data asta, a venit cu doua atractii noi, Oblivion si Raptor, doua rollercoastere faine, dar si cu o mare dezamagire din partea cinematografului 4D.

Despre rollercoastere nu prea am ce sa va spun, trebuie sa le incercati, ca nu prea am cum sa exprim in cuvinte senzatiile faine pe care le experimentezi in astfel de jucarii. Cinematograful insa este, cred, mai slab decat proiectorul meu de acasa, desi in urma cu cativa ani, aceeasi sala de cinema mi-a oferit un spectacol extraordinar cum nu mai aveam sa intalnesc nicaieri in lume. Atunci proiectia se facea pe 3 ecrane, unul in fata si inca 2 laterale. De data aceasta, cele doua ecrane laterale au disparut, iar in locul lor au aparut niste fulgi de nea care picau de sus din tavan si care erau reali, nu proiectati. In rest, efectul de ghost si tehnologia folosita erau cu mult in urma tehnologiei de acum cativa ani.

Am avut norocul sa prindem si doua spectacole, Sabbia Magica Quindici Diciotto si Alienation 2.0, ambele spectacole de nota 10 plus si care ar fi luat fara probleme locul I la Romanii au Talent. Primul spectacol – cu umbre si desene pe nisip, iar al doilea – Alienation 2.0 a fost pur si simplu wow. M-as duce sa-l revad iar. A fost momentul care m-a impresionat poate cel mai mult in ziua respectiva.

Un alt moment care mi-a placut foarte mult, Action Movie Photo, iar pozele de mai jos vor spune totul despre ce reuseste sa faca tipul asta. Omul avea talent si, daca avea cu cine lucra, facea niste chestii chiar interesante.

Action Movies Gardaland - Italia 1 Action Movies Gardaland - Italia 2