Generatia lui John, de azi pe Prahova TV

Posted by

 Pe John l-am cunoscut la radio si, putin mai tarziu, am avut ocazia sa-l cunosc si ca blogger. Pentru ca are un blog,  la vremea respectiva destul de neinteresant, din punctul meu de vedere .

Intre timp, a invatat mai multe despre blogging in cadrul unui proiect doizero.ro si de curand a decis sa se ocupe de blogging mai serios si a facut un pas mare spre profesionalizare, cumparandu-si domeniu: johncristea.ro. Dar si multi alti pasi in dezvoltarea lui profesionala.

De azi incepe un lung sir de emisiuni pe Prahova TV intitulate Generatia lui John. Am ratat prima emisiune dar sper sa ajunga cat de curand la 100 de editii.  Il puteti urmari de luni pana vineri de la ora 17:00 pe canalul mai sus amintit. Scopul emisiunii este unul educativ si de sustinere prin media a tinerilor care vor sa faca ceva, care indraznesc sa faca ceva, care macar incearca.

Probabil, daca voi reusi sa vad cateva emisiuni, voi reveni cu un articol despre ce imi place si ce nu la ele, pana atunci nu ramane decat sa va uitati si sa imi spuneti parerea voastra intr-un comentariu.

P.S. Live streaming-ul de pe prahovatv.ro nu merge.

2 comments

  1. haotik.ro este una dintre cele mai impresionante bloguri le-am văzut . Multumesc foarte mult pentru păstrareade internet elegant pentru o schimbare . Le-ați luat de stil , clasa , bravadă . Vorbesc serios . Vă rugăm să păstrați-l în sus pentru că fărăinternet este cu siguranta lipsesc în inteligență . Va doresc mult noroc !

Comments are closed.