GMail are si el un nou look, iar eu m-am indragostit la prima vedere

Posted by

Daca de dimineata va vorbeam despre noul look de la Google Reader si va spuneam ca imi place, se pare ca cei de la Google fac update dupa update asa ca in seara aceasta a venit si randul interfetei de la GMail sa aiba o noua infatisare.

Nu pot sa va spun ca m-am indragostit din prima de ea. Chiar imediat ce am schimbat-o eram putin frustrat ca nu arata ca in poza, din cauza ca aveam alta tema setata. Imediat ce am ales Compact si Light Themes, pot sa zic ca am zis wooow, ce misto.

Imi place la nebunie. E drept stelutele si toate celelalte semne nu mai arata chiar web 2.0 si sunt cam web 1.0 dar coloritul lor pe o pagina alba si simpla fac din contul meu un fel de pom de craciun colorat. Si asta imi place la nebunie.

5 comments

  1. Cum am dat pe noua interfaţă m-am gândit că ce-i de la Google au regresat. Totul e lăţit, pătrăţos. 1.0 cum bine ai notat tu.

    Nu, nu-mi place.

  2. Eu cred ca e mult mai vizibila informatia. Cred ca ceea ce face Google acum cu toate aceste schimbari e revolutionar, dar despre asta in alt articol.

  3. Mie unul imi place…adica nu prea ma omor eu dupa design…pentru mine conteaza mai mult cum functioneaza decat cu arata…in concluzie e destul de ok noua schimbare 🙂

  4. E ok design-ul, mi-am pus deja tema HD cu pietre care e placuta cand citesc mailurile. Ar fi putut impaca pe toata lumea daca ofereau posibilitatea de muta fiecare casuta/functie ca pe un widget, ar fi fost maxim de custom.

  5. perfect de acord cu Pavel. arata mult mai ingrijit interfata actuala fata de cea noua.

    singurul lucru pe care l-am apreciat la noua interfata este scroll-ul vertical al listei de mesaje.

Comments are closed.