Really ?!?!?!?! Raspuns de la RATB nr. inreg:33414+5960/01.11.2011

Posted by

Sezizarea mea am facut-o in aceasi zi cand am postat si filmarea pe blog, adica 7 septembrie. Si primesc azi raspuns? La RATB nu merge youtube? Si se chinuie de aproape 2 luni de zile sa intre pe blogul meu? Really???

Nr. inreg:33414+5960/01.11.2011

Stimate domnule Schiopu Dragos

Va rugam sa ne comunicati date si elemente concrete care sa ne permita identificarea situatiei, dovedirea faptelor si aplicarea masurilor legale, intrucat link-ul transmis nu poate fi vizualizat.

Salariatii regiei ce desfasoara activitate de control sunt prelucrati cu privire la obligatiile ce le revin in relatia cu publicul calator, respectiv sa verifice si sa sanctioneze toti calatorii gasiti fara titlu de transport valabil.

Apelam totodata la intelegerea dumneavoastra amintindu-va ca principala noastra atributie este verificarea si determinarea calatorilor sa-si achite taxa de calatorie.

Regretam disconfortul creat si va asiguram ca sugestiile transmise au fost retinute in atentia noastra.

Cu respect

Serviciul Relatii Publice

Acum va spun sincer ca nu stiu ce sa raspund la un astfel de mail. Sa le scriu pe 7 Nov raspunsul, ca sa primesc de 1 Ianuarie un nou raspuns?

Principala lor artibutie este verificarea si determinarea calatorilor sa-si achite taxa de calatorie. Se vede in film cum isi exercitau atributia din plin. Astia fac misto de mine cu mailul asta, pe bune. Las ca facem episodul 2 in curand, si il dam la presa, poate cablul le merge daca net nu au.

3 comments

  1. Go, go, Drogos! Si pe mine ma stresau cat am stat in Bucuresti, si recunosc ca am incetat sa imi cumpar bilete deoarece eram tratat aiurea.

  2. Baaa…..off… e descalificanta rau de tot urarea aia de la sfarsit. Scoate-o din „clip” si totul e ok 🙂

    Pace afara negrule!

  3. Daca toti controlorii si-ar face treaba, tiganii cat si toti cei care nu platesc bilet pe mijlocul de transport pot primi amenda. Daca nu isi platesc amenda, ea se transforma ca datorie catre statul roman iar asta inseamna ca nu vor mai avea dreptul sa primeasca ajutor social sau orice alta indemnizatie de la stat!

    Exista posibilitatea ca ei sa nu poata accesa linkul datorita restrictiilor. Pune clipul pe transfer sau orice alt site cat sa il poata descarca.

Comments are closed.