O farsa cu Ford si luptatorii de sumo, in Germania

Posted by

ford_logo V-am spus ca eu sunt obisnuit cu reclamele de pe youtube si chiar imi plac unele dintre ele. Avand la munca IP de Germania, imi apar reclame din zona lor si astfel am acces la reclame care nu ajung asa usor pe blogurile romanesti. Zilele trecute am vazut o reclama de la Ford care mi-a placut extraordinar de mult. Am vazut si pe contul lor de facebook o reclama asemanatoare care promova o alta optiune a masinii.

As vrea sa vad mai multe astfel de farse, nu ma deranjeaza sa le promovez daca imi plac. In plus, cei doi luptatori sunt ai naibii de simpatici. M-am distrat vazand clipul care, cred eu, are sanse de viral, nu aici, ci pe piata din Germania.

https://www.youtube.com/watch?v=pYH0bBPgyhM

De asemenea, sunt curios daca cineva din Romania ar da macar 10-20 de euro in plus sa aiba acest sistem montat la usi. Nu de alta, dar cred eu ca noua nu ne pasa asa de mult cand lovim cu usa o masina in parcare, altfel am putea fi putin mai atenti atunci cand o deschidem. Am vazut atatea cazuri in care pareau ca o fac intentionat, incat ma face sa cred ca nu ar da nimeni 2 lei pe o astfel de optionala.

One comment

  1. La noi cred ca le-ar pica oamenilor de pe strada fata doar daca ar vedea luptatori de sumo pe strada. Sau ar lua-o la fuga.

Comments are closed.