Hackathon Hacover 2012

Posted by

hackatron In acest weekend (27-28 octombrie), timp de 24 de ore, cei mai buni programatori din Romania se intalnesc si isi incerc muschii creierului intr-o competitie cu premii in valoare de 4500 de euro. Hackathon Hacover 2012 este unul din cele mai mari evenimente dedicate programatorilor din aceasta toamna.

Mai sunt 4 zile, iar cum numarul de locuri este limitat, este bine sa te inscrii cat mai curand, mai ales ca inscrierea este gratuita. De asemenea, daca nu te crezi in stare sa-ti arati singur muschii cerebrali, poti veni cu inca 4 prieteni si formati o echipa. (Prin urmare, o echipa poate avea maxim 5 membri.)

Competitia dureaza 24 de ore si este axata pe Mobile, Cloud Computing si Web Dev.

Locatia este una de traditie, as putea spune, anul trecut avand loc in aceeasi locatie Yahoo Open HackCrystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucureşti.

Premiile sunt dupa cum urmeaza:

  • Locul 1 — 1.800 euro
  • Locul 2 — 1.200 euro
  • Locul 3 — 900 euro
  • Premiul de popularitate — 600 euro
In caz ca sunt mai multi membri in echipa, premiul se va imparti in mod egal intre membrii echipei. Mai multe despre regulament, inscriere si ce inseamna aceasta competitie, gasiti pe site-ul oficial. Si ne vedem acolo, ca am de gand sa trec o fuga sa vad daca sunteti cuminti.