Focus pe 7 proiecte

Posted by

 Va spuneam in urma cu cateva zile ca vreau sa fac un experiment, un experiment mult mai complex, care nu are treaba doar cu online-ul, dar care incepe de aici din online. Un experiment despre care am promis sa vorbesc candva, dar nu acum.

Drept urmare, am ales sa urmaresc doar 7 persoane pe twitter. Inca mai am listele, pentru ca inca mai am niste treburi neterminate, dar pe masura ce voi persista in acest experiment, probabil vor disparea si listele, sau vor ramane 7 liste auxiliare.

Din aceasta serie, astazi mi-am lipit pe zid 7 bucati de carton pe care am trecut numele fiecarui proiect de care vreau sa ma ocup mai atent in urmatoarea perioada. De fapt, sunt doar 6 nume, pentru ca am lasat gol cartonul cu numarul 7, nefiind hotarat  inca ce o sa pun pe el. Ordinea lor reprezinta si prioritatea lor. O parte din ele necesita o zona de timp alocata zilnica, altele sunt proiecte care, odata terminate, vor disparea din acea lista.

Inca nu sunt atat de sigur daca vor ramane 7, sau la final ar trebui sa ramana doar 3. Sau, de ce nu, poate nu va mai ramane niciunul la final. Oricum nu conteaza. Si incercati sa nu mai fiti suparati de actiunile mele, sau sa le interpretati, s-ar putea sa cadeti intr-o grava eroare de interpretare care nu o sa va ajute cu nimic, dar despre asta voi vorbi in alt articol.

P.S. Numerele in sine nu reprezinta nimic magic sau superstitios in ele, puteam sa aleg 5-6-9 sau orice alt numar care mi-ar fi placut. Intr-adevar, m-am ocupat in adolescenta de ocultism si chestii de genul acesta, de aceea aleg aceste numere asa-zise magice, dar o fac pentru propria placere si nu pentru vreo semnificatie aparte si nici nu sunt generate de o superstitie. Pur si simplu, m-am lovit toata viata de ele si aleg sa ma invart in jurul lor, pentru ca imi plac.

One comment

Comments are closed.