Haideti sa ne facem singuri dreptate

Posted by

Despre concursul de la Nokia am mai vorbit. Despre faptul ca avem 4 tineri absolventi plini de sperante in acest concurs iarasi am mai vorbit. Eu zic, si nu sunt singurul care spune asta, ca baietii acestia merita sa castige.

Din pacate exista multe suspiciuni asupra faptului ca ceilalti concurenti cresc in cateva ore pe noapte cat crestea Fat Frumos in povestile binecunoscute ale lui Petre Ispirescu.

Noi am scris pe bloguri, baieti au aparut si in cateva ziare, baieti au cea mai downloadata aplicatie dintre cele 3 si mult in fata ca numar de downloaduri. Si cu toate acestea sunt mult in spate la numarul de voturi desi in primele zile ale concursului stateau foarte bine.

Deci haideti sa le aratam tuturor ca nu pot altii fura cat putem noi sprijinii si ajuta.

VOTATI http://bit.ly/votezfillr exista si un banner sus. Dupa ce apasati pe VOTAT introduceti e-mailul, apoi telefonul si numele. De asemenea daca fiecare din cei 500 de cititori ai mei puneti sa voteze doar 10 prieteni vor rezulta 5000 de voturi, in mod clar nu vor putea frauda atatea voturi. Si eu zic ca nu e mare lucru sa rugati doar 10 prieteni sa voteze.

13 comments

 1. Jocul este gratuit in Ovi Store si a avut peste 17000 de downloaduri. Avem nevoie de sustinerea voastra! Hai Fillr!!!

 2. Mulţumim pentru vot 😉 bafta

  PS: exista site-uri unde te poti inscrie si daca esti primul care ai descoperit un concurs, poti cere la toti sa te voteze si peste noapte primesti 2000-3000 de voturi fara probleme.

 3. 🙂 Teoria conspiratiei peste tot..nu dramatizati putin prea mult?

 4. stiu ca romania e o tara inapoita dar ce ne-am face fara poporul nostru prieten si tovaras nepalez:
  Fillr Are peste 1400 adrese din India si Nepal in 2-3 zile. Practic tot ce i-a intrat peste weekend e de acolo.
  deci „sa ajutam clujul” :))))

 5. De o aplicatie cu peste 17500 downloaduri gratuite ai auzit? Iti spun eu, se numeste Fillr si este printre fruntasele din Ovi Store! Si cine crezi ca a downloadat-o? Un mapamond intreg! Asa ca de unde te asteptai sa vina voturile? Mai documenteaza-te inainte sa vorbesti, asa-i frumos!

  PS: La cat mai multe butoane care nu fac nimic! Vad ca au succes! :))

 6. @Marius cred ca iti pot explica baieti de unde vine traficul ala si cine ne-a sustinut international pe twiiter si pe forumuri internationale.

 7. @Marius: nu au fost 1400 in 2-3 zile, ci mai degraba peste noapte 🙂
  Dupa care au cam incetat.
  Apropo, au fost si din Bangladesh.
  Presupun ca ai vazut un grafic asemanator cu cel vazut si de mine si poti vedea foarte usor.
  Singura problema este ca saracul de nepalez, indian, etc. a trebuit sa si ajunga cumva sa si voteze dupa ce „a descarcat aplicatia”, si culmea … precum le-a placut aplicatia, acei mii de mititiei au cautat sa vada daca exista cumva pe undeva pe net un concurs unde sa o si voteze. Si precum 33% dintre ei erau vorbitori de limba romana au si votat.
  Dupa acea toti nepalezii vorbitori de romana au disparut.

  Mda, pare credibila faza … (NOT!)

 8. Nu mai imi pierd timpul sa va dau explicatii ca oricum nu imi pasa. Dupa cum se vede intr-un alt articol nici un site/blog din mures nu a avut rezultatele blogului meu, astea ma indoiesc ca pot fi contestate cumva. Si pana la urma nu eu am pierdut ci baietii de la Fillr. Stiu ca au folosti AdWords, cei de la Nokia pot spune daca vizitatorii aia au si votat sau doar au intrat dupa un adwords pe link. De asemenea nokia-news.com au dat de mai multe ori pe twitter, nu am de unde sa stiu de unde sunt urmaritorii contului respectiv.

  Castigatorul sa fie multumit ca a capatat premiul cinstit si corect. Ca asta doar el stie. Asa cum nici eu nu stiu daca aia din Nepal au venit din joc, din adwords, nokia-news.com sau altfel.

  Apropo si eu am Nepalezi pe site, ba nu, al meu e Nigerian. am vrut sa ii dedic un articol ca l-am gasit ca ar fi fost fun.

Comments are closed.