A inceput faza finala din competitia Nokia Qt Developers

Posted by

Dupa amanari si prelungiri, astazi a inceput ultima faza a competitiei Nokia Qt Developers. In faza finala au ajuns trei aplicatii dar eu o sa va scriu doar despre cea mai interesanta dintre ele si pe care eu o sustin in obtinerea victoriei. O sustin atat pentru ca in competitie sunt trei ploiesteni si fosti studenti ai jumatatii mele dar si pentru ca e cea mai mistoo dintre cele 3 finaliste.

Asadar de astazi si pana pe 4 iulie puteti vota aplicatia aici. Mai mult decat atat, daca veti vota puteti castiga un telefon Nokia N8 si unul Nokia E7. Mai mult daca esti blogger ai inca o sansa sa castigi un concurs daca scrii pe blogul tau despre acest concurs. Trebuie sa pui un link catre articolul cu concursul si sa te asiguri ca daca nu ajunge prin trackback, baietii de la Fillr stiu de articolul tau. De asemenea daca nu te tine inspiratia cred ca si un banner pus pe blogul tau este indeajuns pentru a ii sustine.

De ce ai vrea sa sustii echipa Fillr? Pentru ca sunt niste baieti destepti care muncesc mult si merita din plin ca munca lor sa fie si rasplatita. Da e si o tanara domnisoara in echipa, nu am uitat de ea mai ales ca ea e creierul cu adevarat genial dar suna mai bine „baieti”. In al doilea rand pentru ca sunt din Prahova. In al treila rand pentru ca au studiat la Universitatea Petrol si Gaze – Ploiesti, in al …. deci motive se gasesc usor,

Nu pot decat sa le urez succes si sa le tin pumnii in cursa pre marele premiu.

One comment

Comments are closed.