Concurs: Inca un mouse Microsoft Laser 5000

Posted by

Dupa cum stiti, lunea vin cu concursuri; si, pentru ca am fost multumit de rezultatele obtinute in urma cu doua saptamani, am decis sa reiau concursul in acelasi format. Deci, la fel ca data trecuta, avem un mouse pe care il vom da prin extragere la sorti castigatorului.

O singura mica schimbare pe care o adaug la regulament este faptul ca am notat toate adresele de e-mail care au dat unsubscribe dupa concurs si acestea nu vor mai putea participa vreodata la concursurile organizate de mine pe site-urile mele. Incep sa imi fac o baza de date cu vanatorii de concursuri si de vreme ce nu au asteptat nici macar 2 zile si au dat unsubscribe e clar ca nu au ce mai cauta la concursurile pe care eu le organizez. Simplu, elegant si frumos.

Extragerea o fac tot sambata sau duminica, probabil voi merge pe aceeasi idee de a intreba pe twitter un numar intre 1 si „nr. de participanti”. Daca nu va place ideea de a extrage astfel castigatorul, puteti veni cu orice fel de propuneri inclusiv de a lua numerele de la extragerea loto 6 din 49, desi avem mai mult de 49 de concurenti deja.

37 comments

 1. Din pacate asta e ultimul deci daca nu castigi acum nu or sa mai fie, sau cine stie, poate mai facem rost.

 2. @Laurenti pai ei participa oricum, ca pentru ei e concursul nu pentur cei 1000 care vin si pleaca dupa concurs. Ci pentru cei care chiar gasesc ceva interesant de citit pe blogul meu.

 3. Cu concursul asta m-ai facut sa ma abonez. 🙂 Chiar am nevoie de un mouse si nu pierd nimic pentru ca te citesc zilnic.

 4. Intrebare: daca ma inscriu cu toate adresele de email nu-i prea corect nu? Ce-ar fi sa folosesc tot, gmail, yahoo, domeniu propriu, msn, si toate cele? Eventual sa mi-o activez si pe asta de facebook! :))

 5. Si o sa ramai inscris cu ele mereu, ca dupa cate vezi cei care data trecuta au dat unsubscribe si-au cam luat adio de la premii.

 6. „nu stiu altii cum sunt dar eu…” sunt super incantat de acest blog…si eu am fost atras aici de concurs (recunosc) dar nu am mai plecat. Rusine celor care s-au dezabonat imediat. Blogul e fun, i like it. Keep up the good work…si lasa concursurile sa curga :))

 7. Hmm de ceva vreme tot imi propun sa mi iau un mouse pentru laptop si nu am mai apucat. Poate primesc unul de aici 🙂

 8. Imi doresc un mouse de acest tip, pentru a-l inlocui pe cel actual care e depasit moral si fizic.

 9. Buna!
  Imi face placere ca am descoperit acest blog cu ocazia concursului pentru un mouse Microsoft Laser 5000, cam tarziu e drept…….dar sper sa gasesc lucruri interesante de citit pe blogul tau, deci m-am inscris si eu.
  De ce sa nu recunosc, mi-ar place sa castig si mouse-ul :))))

 10. Daca nu e prea tarziu, nu mi-ar strica un mouse.
  Recunosc ca tot astazi am dat si subscribe.

 11. Eu nu fac acest lucru,sa ma dezabonez de la un blog care imi place.Sunt abonat de mai bine de 5 ani pe niste site-uri de concursuri!

 12. buna , te ascult si eu in fiecare zi , dar in special as vrea acest mouse , pentru ca cel actual este stricat :((

 13. Mi-as dori un mouse Wireless. al meu s-a stricat si am auzit za sunt foarte bune.

 14. Pana la urma…cine a castigat ?…vad ca nu apare nimeni pe aici…sau concursul a fost o mare TZEAPA ?

Comments are closed.