Haotik in versiunea lui Stupidel

Posted by

Am un retardat cunoscut care stie aproape totul despre viata mea, chiar si lucruri nestiute de alti dar mai ales nestiute de mine. Prima oara am zis ca glumeste sau ca face misto, cu timpul mi-am dat seama ca are o problema saracu, dar asta e problema lui sper sa si-o trateze. Cat despre mine am aflat ca:

1. Sunt inebunit dupa Miha. Sunt gelos, disperat, ceva de genu, cuvantul disperat l-a folosit sigur.

Trebuie sa cer scuze celor 200 de pustoaice de pe facebook daca au crezut vreo clipa ca as fi disperat dupa ele, defapt Miha a fost marea mea dragoste, as putea spune ca o iubesc inca de acum 16 ani cand in proaspata-mi adolescenta am intalnit-o pentru prima oara… pe maicasa ca ea nu se nascuse inca.

2. Jobul meu Bucuresti e imaginar. Defapt eu stau toata ziua in casa pe messenger.

Si aici trebuie sa imi cer scuze fatz de colegii de munca, Le cer scuze pentru iluzia creata ca ar avea un coleg de munca pe care il cheama Haotik. Defapt nu au, totul este in imaginatia voastra dragi colegi, de vreme ce eu stau numai in casa nu ne-am intalnit niciodata. Ati crezut ca exist, defapt mi-am folosti puterile balauriene si v-am creat o halucinatie colectiva, da aceea in cursul eclipsei de Jupiter care imi slabeste puterile in perioada 28 Ianuarie – 3 februarie nu o sa ma puteti vedea in firma. Defapt atunci puterile mele balauriene se vor manifesta la capacitate maxima in Franta, si peste 500 de insi vor intra in imaginatia colectiva de la Snow Explosion.

3. Nu am bani nici de o bere. Aici e partial adevarat, drept marturie pentru saracia mea stau motorul de 5000 de euro sau laptopul de 700 euro. Iarasi prin puterile mele balauriene am reusit sa creez unora halucinatia ca m-ar fi vazut pe motor.

4. Stau acasa pe bani nevestii. Aici lasand mistoul deoparte, chiar stau, nu ca nu as avea banii dar gadgeturile, piesele de lego si cauciurile la motor sunt al naibi de scumpe. Asa ca probabil, cumuland datoriile pe care le am la ea, se poate zice ca stau pe banii ei. Dar daca ea ma tine pe bani ei asa amarat cum s-a discutat deja mai sus nu inseamna decat un singurl lucru… ca am tenisul pantoful mare.

5. Mesoman. Termenul e inventat chiar de  Stupidel in persoana, mai multe despre despre ce insemana gasiti intr-un articol scris de Miha, stiti si ea e messomana, Stau tot timplu pe messenger, drept marturie pentru asta stau excursile anuale la ski in austria, la mare in bulgaria, cele 2-3 saptamani in turul romaniei. Si da, iau internetul cu mine oriunde ma duc, pana la urma daca imi place sa ma dau pe net care e problema? Dupa 8 ore pe partie nu strica si o portie de juma de ora de net.

P.S. In momentul in care acest articol se publica automat eu sunt undeva la 2000 de km departare de Ploiesti pe partiile de la Snow Explosion.

P.S.2. Nu ti-am dat numele, dar am incredere in tine ca esti atat de idiot incat o sa comentezi tu ceva si o sa spui singur cine esti. Daca tot faci asta pune drak si id-ul de messenger sa stie lumea o treba.

P.S.3 Orice asemanare cu anumite persoane din viata reala, adica eu si Stupidel nu este deloc intamplatoare, ambele exista si sunt cat se poate de reale.

One comment

  1. Hahahahaha…….
    Memorabil!
    Salutari sotiei! nu as vrea sa fiu in pielea ei :-X

Comments are closed.