Va plictisiti vreodata de scris?

Posted by

Nu e vorba de a nu avea idei, sau de nu a avea azi chef de scris ci mai mult de o suprasaturare. Daca ar fi doar blogul personal cred ca as putea baga 2-3 articole zilnic fara sa simt nevoia de o pausza, sau sa simt ca e prea mult. Dar atunci cand am inca alte 4-5 bloguri parca la un moment dat nu mai imi vine sa scriu. De exemplu pe SnowParty.ro, un blog dedicat sporturilor de iarna am 5-6 articole in pending si nu reusesc sa gasesc nici timpul nici cheful de a scrie. Unori cand am atat chef cat si inspiratie bag 7-8 articole pe o singura tematica pe care le pun spre publicare in urmatoarea perioada. La unele stiind ca abia peste o luna voi mai avea timp sa scriu articole le pun si 2 pe saptamana ca sa aiba totusi o constanta blogul. La altele mai importante aloc si timp pentru promovarea lor pe retelele sociale si atunci aleg clar data cand se publica si stiu ca voi avea timp in ziua respectiva sa si promovez articolul respectiv.

Si totusi cateodata parca e munca in zadar, pentur ca in afara de blogul meu unde scriu cu multa placere, pe restul fiind de nisa nu mai scriu articolele chiar intr-o maniera personala. Uneori ma intreb daca nu ar fi mai bine sa canalizez tot acest efort catre blogul meu sau sa caut colaboratori pentru celelalte.

Deci alaturi de intrebarea din titlu mai vin cu una suplimentara: Cand e prea mult?

4 comments

  1. Sincer si eu gandesc de multe ori asa. Parerea mea e sa gasesti o balanta intre ce iti place sa faci si potentialul lor ca venituri. Cel putin eu asa am facut. Am foarte multe idei de site-uri si chiar si multe site-uri, numai ca nu am timpul necesar sa ma ocup de toate asa cum trebuie si asa ca trebuie sa le aleg p-alea care chiar au potential si dpdv. al monetizarii. 🙂

    1. @retete: Cand vei avea un nume promit sa nu mai sterg linkul. Pana insa iti duci aminte si cum te cheama spor la spamat alte bloguri.

  2. Haotik: mersi la fel, dar asta nu este tocmai spam, nu crezi? ok, poate am intins-o putin cu textul ancora si ai procedat corect.. acepti sau nu..dar nu ti-am vandut viagra pe blog. Salut si succes!

Comments are closed.