HUB/23 – Scurta prezentare video

Posted by

Mai sunt cateva zile pana termin si site-ul, dar pana atunci va invit sa vedeti un fel de teaser, daca se poate spune asa, un scurt video de prezentare, in care puteti vedea cateva dintre avantajele de a fi membru HUB/23 si, de asemenea, spatiul in care cei care au nevoie de asa ceva isi pot desfasura activitatea. Cum spun si in clipul de mai jos, pregatim inca numeroase surprize, cred ca oficial site-ul va fi lansat sambata, in cadrul intalnirii lunare cu bloggerii din Ploiesti si imprejurimi.

Inca am foarte multe de facut la site, chiar daca de ieri a inceput sa prinda forma; detaliile sunt cele care mananca timp pretios, astfel incat totul sa arate cat mai bine la lansare, mai ales ca imi mai vin si idei noi pe parcurs.

Daca aveti intrebari legate de HUB/23, va raspund cu drag in comentarii si, cum spuneam si zilele trecute, sunt deschis la orice fel de idei noi sau sugestii legate de acest proiect. Pana atunci insa, va urez vizionare placuta:

5 comments

  1. Arata foarte misto. Probabil in timp vor aparea si mai multe chestii de mobilier, plus accesoriile normale de ‘office’, asa ca va arata chiar si mai bine. Bafta cu popularea lui, mi-ar placea sa lucrez intr-un asemenea mediu.

  2. E super faina zona. Sunt sigura ca va fi o comunitate placuta si totodata utila pentru cei ce vor intentiona sa ia parte la acest proiect.

    1. Opa, avem blog, daca stiam te invitam la Blog Meet sambata. Trebuie sa vi la una din editiile viitoare.

  3. ohoo … il am site-ul de mai bine de 10 ani, l-am tot schimbat, ba in una .. ba in alta. nehotarat 🙂

Comments are closed.