Prahova Blog Meet 2016 (ed. 4) – pareri dupa

Posted by

Sambata a avut loc si cea de-a patra editie a intalnirilor lunare pe care eu, impreuna cu alte persoane, le organizez si la care bloggerii ajung sa socializeze, sa se cunoasca intre ei si, mai ales, sa invete lucruri noi de la ceilalti participanti. Aceasta editie a fost organizata cu sprijinul lui Vlad Petre in calitate de co-organizator, dar si cu sprijinul celor de la Restaurant Orizont, care ne-au gazduit de data aceasta si nu uitam nici pe cei de la Avon Ploiesti, care ne-au fost alaturi la aceasta editie si au oferit fiecaruia dintre noi cate un mic cadou.

Din punctul meu de vedere, a fost una din cele mai reusite editii, avand 4 prezentari foarte interesante si din care ceilalti au avut multe de invatat, iar la final, tot in cadrul blog meet-ului, am lansat oficial si HUB/23, mai ales ca 2 dintre membri se aflau in sala si sunt implicati mai mult sau mai putin in activitatea blogosferei.

De asemenea, in premiera, am avut live streaming si microfoane, astfel incat sa ne auzim mult mai bine si sa oferim si celor de acasa putin din atmosfera de la blog meet si astfel poate vor prinde curaj sa vina si ei data viitoare. Din nou, am avut persoane care participa pentru prima oara la acest eveniment, iar asta e bine, arata ca avem potential de a creste comunitatea si a ne dezvolta in continuare.

Despre prezentarea mea nu am multe de spus, sper eu ca a fost interesanta, mai ales ca am decis sa vin cu date concrete despre banii care se pot face din blogging si sa nu mai vorbim din teorie, astfel incat am pus in prezentare exact banii incasati de catre firma mea din publicitate pe blogurile proprii in primele patru luni ale anului 2016.

Maria a venit cu un infografic foarte interesant si cu lucruri din lumea SEO, care cu siguranta ii vor ajuta pe cei care au participat la cresterea blogului lor. John ne-a povestit despre cum mai mult nu inseamna mai bun si ne-a dat un exemplu concret de articol care a avut trafic si care nu i-a adus niciun fel de beneficii, iar la final Vlad a anuntat proiectul lui cu Talk Hub, care se deschide pe 3 mai si cu ajutorul meu participantii au putut vedea cum arata site-ul talkhub.ro (care se afla inca in constructie).

Infografic: Identificarea si analiza cuvintelor cheie

Infografic: Identificarea si analiza cuvintelor cheie

Lista participantilor

1. Vlad Petre – il gasiti pe vladpetre.ro, karaokeshow.ro si, in curand, pe talkhub.ro

2. Adriana Elena Toma – Avon Ploiesti

3. Gabriela Anton – Avon Ploiesti

4. Claudius Dociu – care scrie atat pe dociu.ro, cat si pe travelontop.ro

5. John Cristea – care inca nu vrea sa ne vorbeasca despre cel de-al doilea sau al treilea proiect al lui, asa ca deocamdata scrie pe johncristea.ro

6. Bogdan Dinu – scrie pe bogdinu.cf

7. Loredana Mocescu – o gasiti pe loredanamocescu.ro

8. George Manole – scrie pe manolegeorge.com

9. Maria Pirvulescu – ne-a mai promis inca o data ca isi face blog; pana la urma, daca nu simte ca e inca momentul sa faca acest pas, noi oricum o primim la intalnirile noastre lunare si poate sa o ia incet, incet.

10. Vali Ovidiu, zis si Vlad-Valentin-Petre-Ovidiu, acelasi fotograf pasionat, care crede ca am sa ii dau o turma de oi; de la 2-3 balbaieli de-ale mele in privinta numelui si 2-3 miei pana la finalul intalnirii, ajunsese la o turma de oi; deja stiti ca scrie putin si pune poze multe si extraordinare pe valiovidiu.ro

11. Dragos Schiopu, adica – cel mai probabil – eu, pe care cred ca o sa ma vedeti la fiecare editie, pentru ca, din pacate, organizatorul nu are voie sa traga chiulul.

Galerie foto

O gasiti aici.

3 comments

    1. Ma bucur mult ca ti-a placut. Sper sa le spui si celor care nu au venit niciodata ca nu au de ce sa se teama si ca suntem prietenosi cu noii veniti.

  1. Foarte frumoasă si interesanta intalnire. Multumim frumos pentru primirea calduroasa! Imi pare rau ca nu am putut sta pana la final. Felicitări pentru ceea ce faceti.

Comments are closed.