Hub23, un proiect care incepe sa prinda contur

Posted by

Dupa mai multe incercari de a gasi un spatiu potrivit si de a demara proiectul, toate esuate, am ales sa fac un parteneriat cu Anticaffe New Experience, prin care sa ofer membrilor hub-ului atat acces la toate facilitatile anticafenelei din Ploiesti, dar si alte beneficii care sa ii ajute sa-si creasca afacerea sau vanzarile serviciilor pe care acestia le ofera.

Chiar daca ideea a suferit o pivotare si a trebuit sa scot cateva servicii de pe lista initiala, am reusit sa aduc alte servicii, dar si beneficii mai interesante si mai atractive din punctul meu de vedere. Preturile si o parte dintre beneficiile membrilor le vedeti pe site: hub23.ro, iar despre alte beneficii va voi putea spune mai multe in curand.

In teorie, deschiderea oficiala este la 1 aprilie, dar practic, daca sunteti interesati, putem sa incepem discutiile pentru a deveni membru chiar de maine. Fiecare membru aplicant trece printr-un proces de preselectie, asfel incat sa avem in componenta hub-ului doar membri care pot aduce valoare comunitatii si care pot ajuta la randul lor pe ceilalti membri ai hub-ului. Cel mai probabil vom avea o intalnire 1 la 1, in care vom discuta exact despre necesitatile voastre si despre cum va putem ajuta sa cresteti.

Primul abonament ofera majoritatea beneficiilor pe care le primesc ceilalti membri, mai putin accesul in zonele de coworking (momentan este vorba de spatiul din Anticaffe New Experience, dar avem de gand sa deschidem si alte locatii in care sa puteti lucra).

Din punctul meu de vedere, greul abia acum incepe, stiu ca mai sunt multe de facut, mai e de lucru si la platforma online, momentan pe site nu este decat o pagina simpla de prezentare; de asemenea, ma gandesc si la niste micro-evenimente saptamanale, dar si la multe alte surprize. Am zis sa ii dam drumul si usor, usor vom vedea care este exact directia in care vrem sa ne indreptam.

Personal, definesc Hub23 ca fiind un proiect de educatie antreprenoriala, unde tinerii antreprenori si freelancerii muncesc si se dezvolta impreuna. Dar va fi mult mai mult de atat, desi totul depinde si de modul in care vor evolua lucrurile.

[ sursa foto www.johncristea.ro ]

2 comments

  1. Un astfel de spațiu trebuie să fie mult ieșit din comun, să nu fie copiat după alte hub-uri de acest gen, să ofere ceva în plus. Iar dacă mă gândesc la internet, acesta trebuie să fie super rapid. Evenimente multe, micro-evenimente mai bine spus, ajutor mai mult celor care sunt la început și posibilități de a achiziționa anumite servicii precum găzduire web, domenii web, bilete la evenimente din domeniu la un preț promoțional, doar pentru membrii hub23. Eu mi-aș face un abonament la voi, primul pachet, să văd ce sfaturi sau cum m-ar ajuta ora aia gratuită de „business coaching”.

Comments are closed.