Particip la Biz Innovation Forum

Posted by

In ultima vreme, probabil ca m-ati vazut mai rar pe la evenimente. Se intampla asta deoarece imi selectez foarte atent evenimentele la care vreau sa particip si merg doar la cele care – cred eu – imi pot aduce valoare si de la care pot invata lucruri noi. De aceea probabil o sa ma vedeti mai putin pe la conferintele de social media si mai des pe la cele despre antreprenoriat.

 

De ce am ales sa merg?

In primul rand, pentru ca inovatia poate face diferenta si intr-o companie mica. Suntem fortati mereu sa venim cu tot felul de solutii inovatoare, care fac diferenta intre esec si succes. In lupta cu marile companii, inovatia e cea care poate face cu adevarat diferenta.

In al doilea rand, temele alese sunt extrem de interesante. Se va discuta despre crowdsourcing, despre puterea inovatiei si despre integrarea inovatiei in procesele de business. Chiar azi discutam cu un amic, ii aratam „softul” meu pentru calcularea bugetelor si a fost extraordinar de incantat de el, in mod sigur el l-a vazut ca pe o inovatie.

In al treilea rand, as vrea sa-l cunosc personal pe Dragos Sarbu, CEO Flanco, nu neaparat in speranta ca s-ar putea lega vreo colaborare alaturi de proiectul meu DigiPedia.ro, cat pentru a intelege mai bine piata de retail pe segmentul electronice si electrocasnice si poate asa se nasc idei noi pentru proiectul meu. Bineinteles ca sunt si alti speakeri pe lista, care ma intereseaza, dar nu am de gand sa ii enumar pe toti.

 

Cat costa?

Costa doar 85 de euro + TVA si inainte de a te decide daca se merita sau nu, am sa te rog sa vezi programul (click aici), cat si lista de speakeri (click aici). De asemenea, avand in vedere ca numarul de locuri este limitat si eu vin cu acest anunt destul de tarziu, poate ca nu strica sa te grabesti in achizitionarea biletului de intrare.

P.S. Daca ne vedem pe acolo, da-mi de stire. Intotdeauna imi face placere sa stau de vorba cu cititorii blogului meu!

2 comments

  1. Eu cred că inovația este mult mai importantă într-o companie mai mică dacă aceasta vrea (în primul rând) să rămână pe piață și (abia apoi) pentru a se putea extinde.

    1. Companiile mici sunt fortate sa inoveze ca altfel mor, exact cum spui si tu.

Comments are closed.