Hyperloop Alpha

Posted by

hyperloop-tubing Am stat aseara pana tarziu sa aflu despre ce e vorba in acest nou proiect despre care tot discuta, de aproximativ un an de zile, Elon Musk. Si pe la ora 12 noaptea am reusit sa downloadez si eu, dupa mai multe incercari, documentul care prezinta proiectul. Aveti la finalul articolului link-ul catre .pdf-ul atat de mult asteptat.

Pe hartie arata bine, banuiesc ca deja au fost facute ceva teste „in laborator” si urmeaza ca sa se si treaca la realizarea lui in urmatorii ani. Sper de asemenea sa aiba cat mai rapid un poligon de teste pe care sa pot testa jucaria, inainte de deschiderea oficiala pentru public. E drept ca nu am ajuns inca sa ma dau cu Maglev-ul din Germania, dar cumva voi gasi eu oportunitatea sa ma dau si cu trenurile astea ale viitorului.

hyperloop_alpha

http://www.spacex.com/sites/spacex/files/hyperloop_alpha-20130812.pdf

Stiu, Romania este inca departe de asa ceva, dar atata timp cat vor aparea tehnologii mai ieftine, mai sigure si mai rapide, toata lumea va avea de castigat. In plus, sper ca peste 10 ani sa pot calatori chiar si la pretul pe care il dau acum pe un bilet de avion, daca deplasarea se face intr-un timp de 2-3 ori mai scurt.

One comment

  1. La cate am vazut eu ca face domnul de mai sus, ma astept sa fie gata in mai putin de 10 ani.

Comments are closed.