Idei care imi trec prin cap

Posted by

Avand in vedere ca benzina creste zilnic, si ca in curand o sa ajung sa dau tot salariu pe naveta la Bucuresti mi-a trecut prin cap sa fac ceva in directia asta. Sa imi iau o luna de zile concediu, sa cumpar un trabant si sa incerc sa-l fac electric. Bineinteles ca inainte de acest concediu as fi adunat multa documentatie si tot ce exista in domeniu, bineinteles ca eram constient ca e nevoie de cateva mii de euro pentru a cumpara piesele necesare, bineinteles ca era luat in calcul si esecul. Dar ceva imi spunea ca este posibil asa ceva. Bineinteles ca imi place viata comoda, ca nu imi plac riscurile si astfel aceasta idee a ramas doar in mintea mea. Pentru ca da, nu am curajul sa fac asa ceva (in primul rand pentru ca sunt ceva bani care risti sa ii pierzi, in al doilea rand ca vreau sa imi folosesc zilele de concediu pentru vacante cat mai lungi pe partiile de snowboard din Austia, si nu in ultimul rand pentru ca regret orele de fizica la care am chiulit in liceu.

Si totusi omenirea se misca, idei care imi trec mie prin cap trec si altora si astfel avem un roman care a reusit asa ceva, dar si firma care a produs trabantul si care a revenit cu un model electric la salonul auto de la Frankfurt in 2009.  Deci desi multi ar spune ca visez cai verzi pe pereti, se pare ca totusi nu visez imposibilul.

6 comments

  1. Nu sunt cai verzi pe pereti..este posibil…
    Ar costa mai multe piesele…un trabant e foarte ieftin
    Tata a avut unu si l`a vandut acum 4-5 ani cu 250 RON..si era in stare foarte buna, prindea lejer 100km/h

  2. Poate ca te-ar costa mult piesele dar vei iesi in profit pentru ca, asa cum ai spus si tu, oricum mai multi bani, decat dai tu pe naveta, nu poti sa scoti din buzunar.

  3. Dau cam 250 de euro pe luna pe benzina, asta insemana 3000 de euro pe an. In 3 ani de naveta mi-am scos banii, plus ca nu polueaza sau alte benefici. E drept ca as prefera una gata construita, eventual cea de fabrica si nu o varianta home made.

Comments are closed.