Ieri s-a lansat oficial DigiPedia.ro

Posted by

Asa cum anuntam ieri, siteul a devenit oficial deschis si numai bun de citit. Chiar daca as putea spune ca se mai pot face inbunatatiri la el in mare lucrurile sunt aranjate.

Targhetul ieri in ziua lansarii era undeva intre 300 si 500 de vizitatori. Cati dintre acestia au fost multumiti si vor revizita siteul in perioada urmatoare ramane de vazut. 300 era minim, visam frumos la un 500 dar nu a fost sa fie.

O intrebare foarte buna pusa ieri pe twitter de John a fost: Ce-mi ofera nou fata de ceea ce exista deja pe piata online? O intrebare la care nu am putut sa dau un raspuns usor dar voi incerca sa schitez cateva idei.
1. Din pacate trebuie urmat trendul Aple, Tablet-uri, Smartphones pentru ca majoritatea nu stiu decat … iPhone, iPhone, iPhone
2. Chiar daca toata lumea urla dupa nisare la un nivel cat mai ridicat blogul acesta nu merge in directia aceasta
3. Ceva nou. Nu pot sa spun prea multe detalii dar lumea digitala insemana mai mult decat iphone sau tablet pc, si asta vrem sa oferim lumii, ceva mai mult despre gadgeturi decat ceea ce ne-am obisnuit deja. Astfel avem categorii precum Aspiratoare sau Roboti (nu aia de pe youtube)
4. Cateva chesti cu tenta virala care trebuiau sa fie gata in ziua lansari dar timpul asta ne mananca „tot timpul”
5. Mi-a placut mereu sa desfac lucruri, sa le studiez, si daca atunci cand eram mic le stricam, acum le si repar. Asta e inca unul din punctele cu care vrem sa venim inaintea siteurilor concurente.

Probabil mai sunt si alti asi in maneca dar vor fi scosi la momentul potrivit. Ca suntem siguri ca siteurile concurente sunt acum cu ochii pe noi.

Despre campania de ieri as mai putea spune cateva cuvinte inainte sa vin cu multumirile. Pentru ca deja banerele rulaul de cateva zile prin BestAd.ro si pentru ca bugetul e destul de redus am recurs la o metoda destul de inedita si anume promovarea prin statusul de mesenger. Astfel am rugat cativa prieteni sa ma ajute cu campania. De asemenea am promovat in prima parte a zilei destul de agresiv siteul pe twitter.

Rezultatele de ieri arata cam asa:
Vlad locul 1 , eu locul 2, Cristi locul 3
Twitter locul 4
Andrei, ex proprietarul digipedia.ro locul 5
Locul 6 e luat de cei care stiau deja de site inaintea lansarii si intra direct pe el. Acestia presupun ca vor intra si zilele urmatoare.
Mihai , Beke si Dana ocupa urmatoarele 3 locuri
Urmata la final de Facebook care detine locul 10. Din pacate nu am avut timp sa fac o promovare mai normala si pe facebook.

87% din trafic a venit ieri din campania de pe yahoo.