Primul iPad2 e adus in Romania de un chinez

Posted by

Chinezu, stiti voi, omul acela cu masini fara usb, are ca premiu pentru noi astia care traim cu usb-ul in … gps un iPad2. Pentru ca nu se pricepe la gadgeturi si jucarii dastea tehnologice e hotarat sa il dea ca premiu, ca altfel cu asa bijuterie de tableta fugea in china din tara.

Pe scurt trebuie sa alegeti un produs care va place de la QuickMobile si sa scrieti de ce va place acel produs evident cu link catre ei. De asemenea nu ma supar daca mentionati undeva prin articol ca ati aflat de concurs de la mine. Nu uitati sa mentionati si faptul ca articolul participa la o campanie QuikMobile pentru a fi mai usor de identificat.

Si acum sa vedem ce imi place mie de pe siteul ala? Pai cum mi-am luat in urma cu cateva zile Galaxy Tab evident ca primul lucru dupa care puteam sa ma uit erau acesorile pentru acestea. Am fost in mare dilema in alegerea accesorilui preferat. Nu reuseam sa ma hotarasc intre o husa roz (la naiba fetelor) [glumesc] si Samsung Galaxy Tab Dock Keyboard pe care mi-o doream inca de cand m-am indragostit de acest device.

Normal ca am ales Dock-ul pentru ca desi scriu foarte bine pe noua mea tableta ca sa scrii un articol pe blog, tot la tastatura ajungi. Si in plus cred ca daca e sa ma intrebi mi-as dorii si docstation celalalt, ca in rest am deja incarcatorul de masina, suportul de pus in geam la masina si urmeaza si tastatura asta in curand.

Ce nu-mi dau seama din magazin este faptul daca are si iesire video pentru tv (hdmi – stiu) ca sa pot scoate si pe tv ce lucrez eu acolo sau filmul la care vreau sa ma uit.

As zice ca as prefera sa aiba si o intrare usb pe care sa atasez un hard disc extern ca sa am usor acces la pozele si documentele mele dar cata vreme telefoanele sau tabletele functioneaza ele insele ca hard-uri externe cred ca problema asta ramane nerezolvata.

In rest cred ca mi-ar fi utile doua sa am si una la munca si una acasa, mi-ar fi mie multe lucruri utile dar de unde atatia bani.

Aaaa. si nu uitati campania QuickMobile tine pana pe 24 Martie.