Mi-am luat Samsung Galaxy Tab de la EvoMag

Posted by

Desi spuneam ca m-am indragostit inca prin toamna, a trebuit sa gasesc pe cineva prin care sa fac cunostinta cu noua mea dragoste. Astfel am apelat la o veche cunostinta EvoMag prin care am mai cunoscut de-a lungul vremurilor si alte „prietene”.

Daca e sa ma gandesc la primul tablet pc pe care l-am avut, tot de la Samsung bineintels, pot spune ca lucrurile au evoluat mult, De fapt ce lipsea la vechiul meu prieten samsung q1 ultra era doar sistemul de operare, adica domnu Android. Stiu ca se pot pune pe pc-uri dar fara suport de touch screen e cam inutil.

Eu v-am spus ca e doar o chestiune de timp pana reusesc sa am un Samsung Galaxy Tab al meu. Si daca criza m-a invatat sa nu mai dau atentie primelor impulsuri, totusi cu atentie poti obtine ceea ce iti doresti.

Despre el o sa revin cu un review mai amblu pe digipedia.ro in curand. Deocamdata nu am avut timp decat cateva ore sa ma joc cu el, mai mult prin tren uneori nici pe acolo ca si acolo aveam treaba pe laptop si il lasam deoparte.

Prima impresie nu a fost cea mai buna posibila pentru ca nu mai lucrasem ever cu android si daca mi-a mai cazut cate 5 minute prin mana cate un telefon cu android nu inseamna ca aveam vre-un habar despre toate itzele acestui sistem de operare. De exemplu ma asteptam ca pe cele 3-5-n ecrane virtuale sa pun aplicatile ca la linux si nu widgeturi. Si ce ma mai chinuiam sa trec de la o aplicatie la alta.

Din ce ma asteptam eu sa faca, nu pot sa zic ca nu face dar nu asa cum ma asteptam eu insa face alceva, am vrut sa verific mailul si odata ce am bagat adresa de la gmail m-am trezit si cu calendarul si cu documentele si cu tot ce vroiam. Nu am strigat niciodata tare ca eu as fi vre-un antreprenor dar jucaria asta te face antreprenor fara sa vrei. Desi e total alceva fatza de ce ma asteptam, imi place pe zi ce trece tot mai mult. Nu o sa fie ce-a mai smekera unealta pentru faebook si twitter dar ma ajuta atat de mult in organizarea timpului incat cred ca rezultatele se vor cunoaste simtitor in urmatoarele luni de zile.

Acum inteleg de ce lauda toti iPad-ul dar si restul tabletelor. Pentru ca daca esti un om foarte ocupat si cu foarte multe lucruri pe cap, acest gadget iti schimba viata. Si am mai incercat si pe alte smartphonuri sa imi organizez lucrurile dar nu am reusit asa ca am reusit sa fac putina organizare in viata mea cu ajutorul servicilor google, cred ca am mai scris de ele mai demult. Ei bine tableta aceata nu a facut decat sa extinda ceea ce foloseam si sa le duca la un nou nivel.

Cand am incercat sa vad un film de pe youtube si am vazut ce simplu e si asta mai ca am inceput sa am dubii de „linux…linux” si sa ma intreb daca totusi sistemul asta de operare atat de rudimentar nu este ceva mai bun.

Daca mai adaug la cele spuse mai sus si faptul ca o pot folosi in autobuz/metrou, pot citi carti pe ea, m-am jucat NFS cateva minute dar am vazut si eu pentru prima oara pasarile alea nelinistite de care toata lumea scrie pe bloguri. Apropo de Angry Birds, am descoperit si eu la ce se jucau oamenii aia in spate la tot drumul pana in franta ca am recunoscut sunetele.

Ce sa spun desi nu am avut timp sa ne cunoastem mai bine, sunt multumit deja de ea si pot sa spun ca a meritat fieare cent dat pe ea. Dar ma astept in continuare la multe suprize placute din partea ei.

P.S. Azi s-a lansat oficial si DigiPedia.ro, acolo o sa gasiti multe articole interesante despre toate aceste jucarii si despre ce aplicatii descoper eu pentru android.

 

 

 

3 comments

  1. Stiam de altele, de ea nu, o sa incercam sa ii facem un review pe DigiPedia in curand.

Comments are closed.