Imprumuta pana la 2000 de lei in doar cateva ore

Posted by

In prezent, din cauza crizei financiare foarte multe persoane nu isi mai permit sa duca traiul cu care erau obisnuite. Fie ca este vorba de vacantele la care sunt nevoite sa renunte, de iesirile in restaurante de renume care inevitabil trebuie sa devina mai rare sau de diversele abonamente pe platforme online pe care le anuleaza din cauza cresterilor semnificative ale tarifelor, toate semnifica schimbari dificile cauzate de lipsa banilor. Cu toate acestea, exista si cheltuieli care nu pot fi evitate printre care se numara si: intretinerea, ratele la casa, reparatii in casa, tratamente medicale si multe altele.

 De multe ori, oamenii de vad pusi in situatii in care au nevoie de bani pentru a rezolva o problema neasteptata, insa nu isi doresc sa apeleze la ajutorul prietenilor sau rudelor. Pentru cei mai multi astfel de momente sunt cruciale si par ca nu au rezolvare. In realitate exista o solutie foarte simpla si la indemana oricui, prin care pot fi imprumutate sume de pana la 2000 de lei, rapid si simplu chiar din confortul casei clientului. Viva Credit ofera sansa oricarui doritor, ce a intampinat o urgenta sau pur si implu are nevoie de o suma de bani, sa candideze pentru aceasta direct online. 

Viva Credit reprezinta o institutie financiar nebancara ai carei clienti pot obtine credite intre 100 si 2000 de le, totul in doar cateva ore. 

Care este procesul de aplicare la Viva Credit?

Tot ce au de facut clientii care isi doresc sa obtina o suma de bani de la Viva Credit este sa completeze un formular online, ceea ce nu va dura mai mult de cateva minute. Ulterior, candidatii vor primi un raspuns pentru solicitarea lor, iar in cazul in care vor fi acceptati, banii vor intra pe card in cateva ore. 

Dobanda pentru Viva Credit este una avantajoasa, de 1.2% din suma pe care clientul o utilizeaza. Totusi, cei care apeleaza pentru prima data la un credit vor beneficia de dobanda 0.0%, in primele 30 de zile. De exemplu, in cazul in care un client a solicitat 2000 de lei, din care a cheltuit numai 500 de lei, la final el va avea de rambursat 560 de lei (60 de lei dobanda) . Pentru cei care au nevoie urgent de o suma de bani cuprinsa intre 100 si 2000 de lei creditcubuletinul.ro are oferte bune!

Care sunt conditiile pentru un imprumut Viva Credit? 

Candidatii care aplica pentru un imprumut la Viva Credit trebuie sa aiba cel putin 20 de an, dar si un venit lunar stabil, cum ar fi salariu, pensie sau venituri PFA care sa valoreze minimum 700 de lei.

Contractul cu institutia financiar nebancara va fi incheiat pe o perioada nedeterminata. Ziua in care clientii vor fi obligati sa ramburseze banii imprumutati va coincide cu ziua de salariu. Astfel clientii vor dispune de fondurile necesare atunci cand vor trebui sa restituie imprumutul.

Creditcubuletinul.ro are oferte bune pentru cei care au nevoie rapida de bani! 

In situatia actuala, multe familii se vad puse in situatia in care sa aiba nevoie de un imprumut bancar pentru a face fata cheltuielilor. Pentru acestea, Viva Credit a pregatit cel mai usor proces de a face rost de imprumuturi sigure, rapide si cu dobanda de 0.0% .