In afaceri trebuie sa arati elegant

Posted by

Eu in general nu pun pret pe acest aspect, dar am vazut ca intotdeauna oamenii isi fac prima impresie dupa modul in care arati, in care te porti (gestica) si dupa hainele cu care esti imbracat. O sa imi ziceti ca exista si exceptii si asa este; daca de exemplu trebuie sa te urci pe o scena si toata lumea din public stie deja cine esti, ce ai realizat si de ce esti in stare, atunci nu mai conteaza decat pentru o mica parte din public, dar in rest lumea judeca chiar si in mod involuntar.

Asadar, un proiect de genul www.stailer.ro nu este decat binevenit, mai ales ca stim cu totii ca pentru un antreprenor timpul este important si nu vrei sa pierzi timp stand ore in sir la coada, eu am patit de cateva ori si cumva acum, ca sa evit aglomeratia, aleg sa merg undeva in timpul saptamanii la anumite ore cand stiu ca nu e deloc aglomerat.

Ce face stailer.ro?

Pe scurt, este o platforma prin care poti cauta saloanele din orasul tau si te poti programa online in doar cateva minute. Totul se face rapid de pe site sau chiar si de pe telefonul mobil, site-ul incarcandu-se usor si fiind usor de folosit si pe telefonul mobil.

Este timpul un element important pentru un antreprenor? Bineinteles ca este. Si atunci cei de la Stailer vin cu o solutie care sa iti salveze timp si sa te scape de o grija in privinta tunsului sau a aranjarii barbii in caz ca sunteti pasionat de o barba care sa arate cum trebuie.

Mai jos aveti un video in care puteti vedea cat de usor este sa faci o programare prin intermediul stailer.ro .

Dar pentru femei?

Bineinteles ca exista si locatii cu saloane de styling pentru femei, nu doar pentru barbati si le puteti gasi usor pe link-ul de mai sus sau selectand din formular la „Alege genul”: Femei. Si sincer sa fiu, vad tot mai multe femei care se implica in afaceri si sunt mai mult ca sigur ca timpul este important si pentru ele.

Cu alte cuvinte, exista avantaje pentru toata lumea si e pacat sa nu ne folosim de tehnologie ca sa salvam timp. Eu astept cu nerabdare sa vad ca apare pe lista lor si orasul Ploiesti, pentru ca stiu deja cateva saloane care cred ca ar putea fi interesate de acest serviciu.

Ideea de business

Mie mi se pare o idee care ar putea prinde usor la public, cred ca vor putea la un moment dat sa scaleze si sa ofere acest tip de serviciu si pentru alte industrii, de exemplu cred ca ar putea face o „clona” a site-ului specializata pe cabinete stomatologice sau, de ce nu, pentru medicii de familie, astfel incat sa evitam cat mai mult aglomerarile si statul la coada. In primul rand, pentru ca eu, unul, urasc sa stau la coada si in al doilea rand, pentru ca in conditiile actuale chiar nu se recomanda sa stai cu prea multe persoane in aceeasi camera.

Voi ce ziceti, e o idee faina de afaceri?