In cifre: O zi din viata unui programator

Posted by

Dublarea traficului pe blog, chiar si a doua zi.

Mult feedback, multe incurajari, multe aprecieri.

Chesti totusi grave, multi mi-au urat succes cu proiectul desi eu nu am nici un proiect, ma intreb daca s-au prins ca articolul ala nu e real, sau in mod sigur nu e o zi din viata mea. Ar putea fi, dar nu am sora, nu am frate, nu stau singur, multe elemente din poveste nu se potrivesc.

25 de comentarii dar mai asteptam sa se mai stranga. Cand am cerut 50 am cerut dintr-un singur motiv, am incercat sa educ cititorul ca daca ii place ceva sa si comenteze la articolul respectiv. Probabil voi cauta metode de educare si in directia „share with others”.

Un articol bun care m-a facut sa ma simt bine si sa ma distrez. Am ramas si cu sechele pot sa spun, de cate ori zic cuiva ca sunt ocupat ma pufneste rasul.

Un asemenea articol e bun sa mai descreteasca mintile si inimile cititorilor dar nu vreau sa transform blogul in unu umoristic.

6 comments

 1. Un defect al programatorilor… nu stiu sa aprecieze timpul… in spatiu. Ma refer la faptul ca abia dupa comentariul meu ai 25 (+ cel cu corectarea greselii, 26). Facand astfel calculul, te felicit pentru faptul ca esti inainte cu 10 zile. 😀

 2. Explic acum, pe indelete 😀 Logic 🙂

  1. Articolul asta a fost scris pe 3 ianuarie 2011.
  2. Comentariul meu, al 25-lea, la postul cu „O zi din viata unui programator”, a venit pe data de 13 ianuarie 2011, adica la 10 zile distanta.
  3. Tu in postarea din 3 ianuarie 2011 ai afirmat ca ai 25 de comentarii.

  Concluzia = pentru a-ti pastra valoarea de adevar a celor trei ipoteze, putem considera ca ai folosit o informatie pe care o vei fi primit-o abia peste 10 zile.

  All clear? 😛

  Si btw, abia acum am vazut in reader (deci m-am abonat!) si postarea cu „O zi din viata unui blogger”. Ma duc sa o citesc… Sper ca e la fel de creativa (= neuron-intinzibila) 😀

  Nvm… blogul tau la prima vedere m-a excitat prea tare. Nervos, ma refer. Adica mi-a scurtcircuitat mintea…

 3. Aie e din cauza ca sunt haotic 🙂 25, 24, 30 tot aia, pe acolo 🙂

  O zi din viata unui blogger nu e asa bine scrisa, o sa facem un reloaded la un moment dat cand ma loveste inspiratia.

  Daca nu ai 16 ani nu ai nici o sansa sa-mi intrii in gratzii :))

 4. Nu stiu daca esti programator, dar sigur esti un scriitor bun. Mi-a placut umorul tau. Astept urmarea. Visez sa devin programator… Pot inlocui Cola cu alta bautura?

 5. Daca eram scriitor bun traiam din asta, asa traiesc din salariu de programator, poti inlocuii si cu bere dar atunci iese blogger nu progrmator :))

Comments are closed.