In platou la Cronica Carcotasilor

Posted by

Sa incepem cu ce era mai important, am si eu poze cu bebelusele. Toata lumea avea, numai eu nu, ba de pe la expozitii moto, ba de pe la cele auto; cred ca eram ultimul manelist care nu avea si el poze cu cele doua beleluse de la Cronica.

Ca si  data trecuta, bebelusele s-au evaporat inainte sa ne dam seama ca emisiunea s-a incheiat. Noroc ca le-a chemat „dirijorul” inapoi in studio avand putina treaba cu ele, ceea ce mi-a oferit o noua sansa de a le ruga frumos sa faca o poza si cu mine (de „dirijor” va povestesc mai jos ce si cum).

Ta dam…

Haotik si Bebelusele

In rest, pe langa faptul ca a fost destul de obositor, fata de data trecuta cand am fost la Cronica, lumea parea putin mai stresata de faptul ca emisiunea e live. Stateau mai cu grija la oamenii din sala si intr-adevar cred ca isi asuma un risc destul de mare ca un spectator sa se trezeasca sa faca mai stiu eu ce tampenie in timpul emisiunii. Ca lumea e plina de troli. Oricum, in spatele meu era un taran care se apucase sa vorbeasca la telefon in timp ce eram in direct. De fapt, nu doar prin asta s-a remarcat ca „manelist” dedicat, dar nu vreau sa vorbesc despre el, cand sunt atatia oameni mult mai interesanti despre care pot vorbi.

As putea incepe cu „dirijorul”, care spre rusinea mea nici nu stiu cum il cheama. Dar aflam pana terminam de scris articolul. Cred ca o parte din succesul emisiunii sau a faptului ca totul merge bine in timpul emisiunii, se datoreaza lui. De ce i-am zis „dirijorul”? Cum am intrat in studio, i-am zis sotiei, il vezi pe ala in tricou rosu, ala dirijeaza tot , ala da tonul la aplauze, ala spune start si stop la emisiune cand vrea el. Ea nu si nu, ca ala e cameramanul, ca asa a vazut ea la tv. Pana la final s-a convins si ea ca totul se intampla dupa cum scrie pe foaia „dirijorului”. Si sincer merita toate aplauzele pentru treaba pe care o face. A avut si un fel de ajutor de dirijare in tribuna noastra, dar de care nu am fost perfect multumit.

Un alt om extraordinar pe care l-am cunoscut data trecuta si l-am reintalnit este Ioana, cred ca se ocupa de partea de PR a emisiunii, facebook si alte chestii de genul asta, sau poate face si alte treburi pe langa asta, nu stiu, ce e important e ca pune intotdeauna pasiune in ceea ce face si vezi asa de la inceput ca are ceva deosebit, as zice eu un suflet cald dar nu stiu daca cuvintele mele sunt cele mai potrivite, altii poate ar spune ca e foarte de treaba sau de gasca. Am ramas impresionat si de faptul ca tinuse minte de data trecuta ca am venit cu scuterul de la Ploiesti, si o iertam ca i-a zis „scuter” bestiei mele de 180 de cai putere.

Un alt om foarte de treaba cu care am stat de vorba la final a fost Alex Vasilache de la JukeBox, care mi-a mai explicat cate una si alta din ce se intampla prin emisiune, am vorbit despre despre omul de la macara (o chestie foarte smechera de care mi-ar placea sa stau agatat in locul camerei) si despre multe altele.

Eu unul, nu am mai facut poze cu Huidu si Gainusa, aveam de data trecuta si oricum obtinusem ce mi-am dorit – o poza cu bebelusele. Probabil va intrebati cum de am putut face poza cu bebelusele, cu nevasta dupa mine? Ei bine pozele de mai jos o sa va elucideze misterul.

Dana, Huidu si Gainusa Alex Vasilache si Dana Dana la Cronica Carcotasilor

Update: pe „dirijor” il cheama Shofa din cate am „auzit”.

3 comments

  1. @costin: nu m-au invitat ca m-as duce fara prea multe probleme. Nu postul in sine e problema ci prosti care se uita la el.

    @ddddddd exact troli de care ziceam care nici nu-s in stare macar sa inventeze un pseudonim, sunt in general atat de retardati cand nu stiu alfebatul decat pana la litera dddddddd

Comments are closed.