In timp ce …

Posted by

 Timpul este intotdeauna o problema pentru majoritatea; trece pe langa noi destul de repede si nu apucam de multe ori sa fructificam rezultatele propriilor noastre idei. Vrem intotdeauna mai mult si uneori, una din limitele majore este timpul. Saptamana trecuta mi-am dat seama ca in timp ce eu merg la pas, altii alearga si, desi folosim acelasi timp, ei vor ajunge mai repede acolo unde si-au propus.

In timp ce eu faceam tot felul de experimente stupide pe niste prosti, Andrei Sonea scria niste articole deosebit de interesante.

Sunt constient ca in acelasi timp cu el si altii scriau articole bune.

Imi dau perfect seama ca in timp ce eu poate am urcat doar o treapta, altii precum cel de mai sus a urcat 5 trepte (in orice clasament relevant sau irelevant vreti voi).

Si in timp ce eu ma distram pe partie, altii munceau de zor ca sa isi atinga telurile in viata (oricare ar fi fost acelea).

Ca in timp ce eu am stat de tot felul de aiureli, altii au evoluat, au invatat si s-au transformat in ceva mai bun.

Timp. Unii il folosesc cu cap, altii cu picioarele. Apoi ne plangem ca nu avem timp sa facem fapte marete, sau ca a trecut pe langa noi fara sa fi observat.

UPDATE: Nu are legatura cu pozita mea zelist dar acum am observat caderea pe 300, deci e un exemplu perfect a ceea ce am scris aici.