In vacanta

Posted by

meseria-de-travel-writer Zilele astea sunt plecat intr-o mica vacanta. Daca nu o sa am net, o sa imi fie dificil sa va raspund la comentarii imediat, sper sa ma iertati pentru asta. Momentan m-am oprit sa mananc ceva in Vama Veche, apoi imi continui mai departe drumul pe taramurile bulgaresti.

Promit sa revin cu poze frumoase de la locatia din Russalka si cu povesti interesante. Oricum, am cateva articole pregatite, astfel incat sa nu-mi simtiti lipsa.

Oricum, daca weekend-ul trecut am tinut-o numai in party-uri, sper ca de data asta sa ma odihnesc si sa lucrez in liniste la cateva proiecte care cu siguranta or sa va placa. Doar ca am nevoie de inspiratie, creativitate si multa liniste pentru a lucra la ele.

Sa fiti cuminti si sa nu ma dezamagiti, mai ales ca am lasat comentariile fara moderare. Am incredere ca sunteti destui de maturi, incat sa nu faceti prea multa mizerie cat lipsesc. Ne revedem miercuri dimineata daca nu o sa am net.

4 comments

  1. Hehe, distractie placuta! Plecam si noi marti dimineata spre Neptun pentru 3 zile. 🙂 Sper sa fie vreme ok si sa ne simtim bine!
    Asteptam pozele si articolele post concediu.

Comments are closed.