Interviu cu Matei Psatta la Popesco Show

Posted by

Initial am crezut ca s-a apucat de stand-up si asteptarile mele erau foarte departe, de a vedea un interviu cu un antreprenor in toata puterea cuvantului. Pe Matei il stiu de cand era mic (exagerez putin, pentru asta a avut grija tatal lui sa puna diverse poze pe facebook), eu il stiu de la evenimentele din Bucuresti si am apucat sa stam de vorba mai multe in Tabara Biz.

Il stiam ca om de publicitate, sau „publicitar” cum mai puneau astia de la ProTV pe burtiera si mai putin ca antreprenor. Si iata ca are propria afacere de cativa ani si ideea lui de business, trebuie sa recunosc ca e una foarte misto.

Desi e mai mult o discutie libera despre aplicatii mobile, publicitate, afaceri, modele de business si multe altele, recunosc ca mie, unul, mi-a placut foarte mult, am gasit multa informatie utila si multe idei in timpul interviului. Asa ca nu doar va recomand sa vizionati clipul de mai jos, ci eu cred ca este un must see, adica trebuie neaparat sa-l vezi. Deja l-am dat catorva prieteni pe privat inca de ieri, de cand am apucat sa vad primele 10 minute din el.

P.S. Vreau mai multe clipuri ca acesta, cu informatii utile, cu idei misto, cu oameni misto. De urmarit ce invitati are Cristi Popesco pe viitor.