iPad Mini in teste

Posted by

evoMAG L-am primit azi de la prietenii evoMAG. Ceea ce nu stiu ei si probabil nu-si inchipuie nimeni, este faptul ca nu am pus mana pana acum niciodata in viata mea pe un produs Apple. E impropriu zis nu am pus mana, ca asa doua „click-uri” pe aplicatii am mai dat, m-am uitat la ele ca-s frumoase, dar nu m-am jucat niciodata cu vreuna mai mult de 2-3 minute.

Recunosc ca sunt fan Android si nu o luam in teste daca nu avea dimensiunile care o fac sa fie tentanta, chiar si pentru mine, care-s fan Samsung. Va spun ca o testez cu frica, nu care cumva sa fie mai faina decat jucariile mele de la Samsung, dar am emotii si datorita faptului ca nu stiu la ce sa ma astept. Pentru ca ma distrez de fiecare data cand dau de un fan Apple sau de un fan Android si care explica ei de ce e cel mai bun sistem de operare sistemul lor preferat.

Primul test l-a trecut cu bine, incape in buzunarul de la spate, la blugi. E subtirica, se vede destul de misto pe ea, nu are casca incorporata ca sa o tin si pe asta la ureche, dar exista casti bluetooth si varianta iPad Mini cu 3G.

O sa va cer ajutorul, sa-mi spuneti ce chestii faine poti face pe o tableta iPad ca, in afara de un joc care nici nu mai stiu acum cum se numea, alte chestii nu am idee ce pot sa fac cu ea sau pe ea. Am o saptamana sa descopar, dar astept si recomandari din partea voastra.

4 comments

  1. Asta ramane de vazut. Desi nu cred, sunt sigur ca are multe chesti faine, dar nu cred ca ma convinge sa renunt la Note II pentru nimic in lume.

  2. @io eu as spune exact contrariul. iPhone mi se parea foarte misto, pana a aparut Android. Iar dupa 4.0 ICS deja e net superior iOS-ului.

    @haotik daca gasesti un lucru care te surprinde la ea, chiar te rog sa-mi spui. Ma indoiesc ca e posibil sa te surprinda iOS cu ceva, venind de la Note 2 🙂

Comments are closed.