Iubesc ziua de luni

Posted by

Cei mai multi dintre voi urâți ziua asta, mai ales daca sunteti angajati si stiti ca dupa un weekend de distractie, trebuie sa mergeti din nou la munca. Dar daca iubiti ceea ce faceti, atunci ziua de luni este ca prima zi de primavara, in care vrei sa te bucuri de soare, ca prima zi de scoala, cand abia astepti sa te revezi cu colegii dupa lunga vacanta de vara. Iar in antreprenoriat, ziua de luni este ziua in care incepe o noua aventura si care poate aduce noi provocari. Indiferent de cum s-a incheiat saptamana, ne inarmam cu forte proaspete peste weekend, pentru a incepe in forta o noua saptamana.

Pentru mine a devenit, de cand sunt antreprenor, cea mai productiva zi din saptamana; si parca mi-as dori ca ziua de luni sa fie putin mai lunga decat celelalte, ca sa pot face si mai multe lucruri. Desi antreprenoriatul este un maraton de lunga durata, poti compara saptamanile cu mici probe de viteza, iar startul se da mai mereu luni. Si stii ca, daca ai un start bun, la finalul saptamanii o sa fii multumit de progresul inregistrat pe graficul cu obiective pe termen mediu si lung.

Cand eram angajat, uram ziua de luni si atat de tare o uram, incat duminica seara ma culcam intotdeauna la 1-2 noaptea, motivul principal fiind acela ca stiam ca urmeaza ziua de luni. Bineinteles ca nu am fost mereu asa, dar in ultima perioada, ca angajat, ziua de luni devenise unul din cele mai mari cosmaruri al vietii mele. Daca ti se intampla si tie asa ceva, gandeste-te bine la ce iti place sa faci in viata si schimba-ti jobul, pentru ca daca ziua de luni ti se pare o zi nasoala, atunci cu siguranta nu toate lucrurile s-au asezat inca in viata ta.

Asadar, pentru tine ce semnificatie are ziua de luni?