Ma uit la iUmor

Posted by

De obicei stiti ca nu ma uit la televizor si spun ca dau drumul la TV o data pe an, la Romanii au Talent. De vreo jumatate de an asa, am inceput totusi sa ma mai uit seara la TV, doar ca sa ma relaxez si sa mai las problemele firmei deoparte.

La iUmor am inceput sa ma uit acum vreo cateva luni, inca se derula sezonul II la TV cand i-am descoperit. Aveam o perioada proasta, dar atat de proasta incat aproape nu puteam sa dorm noaptea. Nici nu-mi mai amintesc acum care erau problemele, stiu doar ca nu puteam sa dorm si am primit un clip de la emisiunea iUmor, apoi YouTube mi-a recomandat alt clip si astfel am ajuns in cele din urma la un playlist cu sezonul I. M-am uitat in seara aia la vreo 40 de episoade (momente). M-as fi uitat la toate, dar cumva la un moment dat oboseala a devenit atat de puternica, incat nici problemele nu au mai contat. A doua zi am urmarit tot sezonul I si ce era la momentul respectiv pe net din sezonul II. M-am prins ca inca se deruleaza la tv si am inceput sa ma uit si la el.

De saptamana trecuta a inceput sezonul IV si, bineinteles, mi-am reluat obiceiul de a ma uita la el in ciuda faptului ca nu simpatizez deloc postul in cauza. Nu e ca si cum m-as astepta la cele mai bune momente de umor sau magie, dar mai sunt si lucruri faine din cand in cand, dar mie mi se pare ca juriul face toti banii in emisiunea asta. Inca ma intreb care sunt mai dusi cu capul: concurentii (unii dintre ei), cei din juriu sau producatorii emisiunii. Oricum ar fi, undeva pe acolo, unora le lipseste clar o doaga.