Cu ce te poate ajuta o comunitate de business?

Posted by

De aproape doi ani construiesc una dintre cele mai faine comunitati de afaceri din Prahova. Despre HUB/23 ati mai auzit si despre proiectele desfasurate de-a lungul timpului in cadrul acestei comunitati de asemenea sunt sigur ca ati auzit, insa astazi nu despre asta vreau sa va vorbesc, ci despre beneficiile aduse de aceasta comunitate de business mediului local de afaceri.

Cand vorbesc despre HUB, foarte multi nu inteleg conceptul, desi cuvantul in engleza inseamna NOD, iar conceptul de baza este de a interconecta oamenii de afaceri, astfel incat acestia sa aiba parte de beneficii suplimentare si ajutor pentru afacerile lor.

 

Cu ce te poate ajuta comunitatea HUB/23 ?

Networking si conexiuni cu comunitatea de afaceri locala si nationala. Prin intermediul HUB/23 puteti cunoaste alti antreprenori si face schimb de idei cu ei.

Coaching. Nu intamplator avem un coach in cadrul comunitatii noastre, dornic sa va ajute sa vedeti si din alte unghiuri problemele cu care va confruntati.

Consultanta legislativa. Avem si un avocat in comunitate, care va poate ajuta cu sfaturi si consultanta in domeniul legislativ, mai ales ca legile se schimba atat de des in Romania.

Discounturi la diverse evenimente. Avem posibilitatea de a oferi diverse reduceri pentru accesul la evenimente de afaceri din Bucuresti si din Prahova, dar si acces gratuit la anumite evenimente organizate in cadrul HUB/23.

Acces intr-un spatiu de business aflat in zona centrala a orasului Ploiesti. Avem un spatiu generos, de 90 mp, in zona centrala, care poate fi folosit atat ca birou de lucru, cat si ca spatiu pentru intalniri private.

Promovare gratuita – prin intermediul paginii de profil de pe HUB/23, dar si prin intermediul retelelor sociale sau al platformelor de advertising.

 

Ce alte beneficii crezi ca poate ajuta o afacere aflata la inceput de drum?

Lansez o provocare voua, cititorilor mei: vreau sa-mi spuneti in comentarii ce alte beneficii credeti voi ca pot aduce valoare unei afaceri. Daca imi plac ideile voastre si se si pot implementa in cadrul acestui proiect, va promit ca se vor implementa. Imi doresc sa cresc atat comunitatea aflata in jurul Hub-ului, dar si beneficiile de care membrii pot avea parte.