Jacque Fresco: Ce ne rezerva viitorul?

Posted by

Jacques Fresco Asa cum am mai spus-o si data trecuta, omul asta vede lucrurile dintr-o alta perspectiva. Iar modul lui sanatos de gandire poate schimba lumea. Mai jos am gasit o inregistrare a unui discurs tinut in 1999, la Nichols College. Inregistrarea tine o ora, ar putea parea plictisitoare la inceput, dar cel putin pentru mine este un punct de inspiratie.

Zilele acestea stau si meditez mult asupra lucrurilor pe care vreau sa le fac in urmatoarele 6 luni de zile, asa ca am de gand sa tot privesc inregistrari cu Jacque Fresco, dar si cu alti oameni care ma inspira. Daca iti plac, lasa-mi un comentariu si voi mai adauga si altele.

Si, de asemenea, as vrea sa-mi spui ideea care ti-a placut cel mai mult din tot filmul. Sunt curios ce inteleg alti oameni din acest film si cu ce raman.

3 comments

  1. Unii zic ca Proiectul Venus al lui Jacque Fresco nu e decat un concept comunist/socialist „imbunatatit’, adaptat nevoilor moderne. Eu zic ca ideile lui sunt ceva ce poate toti ne dorim dar nu a fost niciodata posibil din cauze ce…nu tin de noi. Imi doresc sa vad si alti oameni care te inspira 😉

  2. Dincolo de Venus Project exista niste idei extraordinare. Si cum spunea in alta inregistrare, vazuta mai demult, nu considera ca solutia lui e buna sau cea mai buna, ci ca trebuie sa schimbam lucrurile si modalitatea cum privim aceste lucruri.

Comments are closed.