LG Pocket Photo, imprimanta telefonului tau

Posted by

lg-lifes-good-logo Cei de la LG au lansat zilele trecute o imprimanta de mici dimensiuni, 72 x 120 x 24 mm si o greutate de 215 grame. O imprimanta pe care trebuie sa recunosc ca mi-o doresc, alaturi de celelalte gadgeturi pe care le car in sac. Inca nu-mi dau seama la ce mi-ar fi utila, dar sunt sigur ca ii pot gasi cumva o utilitate.

Pozele printate cu aceasta imprimanta au dimensiunile de 5.1 x 7.6 cm (2 x 3 inch), iar imprimanta este compatibila cu smartphone-urile cu Android si iOS. Pretul nu este foarte mare, undeva la 700 de lei (nu am gasit-o inca in magazine).

Daca va intrebati cum functioneaza, ei bine, cu ajutorul unei aplicatii speciale, iti poti conecta telefonul la imprimanta si incepe tiparirea imediata a documentelor si fotografiilor. Tot din aceasta aplicatie, este posibila inserarea cu usurinta a codurilor QR sau realizarea unor modificari simple, precum decuparea sau colorarea pozelor. Sau pus logo cu Haotik.ro pe ele.

Legat de hartia foto folosita de aceasta imprimanta, aceasta este de tip PS2203 si un pachet de 30 de coli costa undeva la 75 de lei. Nu stiu inca daca se gaseste si hartie normala decupata pe aceste dimensiuni, ca ma gandesc ca poate nu vreau sa scot doar fotografii pe ea.

Asa cum spuneam si la inceput, momentan nu stiu ce intrebuintare i-as putea da. Ma gandesc ca e amuzant sa poti darui fotografii pe strada si sa le pui si un mic watermark pe ele. Ma mai gandesc ca poti face tot felul de chestii faine pe autocolant, tot asa in scopul promovarii unor chestii create adhoc. Daca ai talent la pictura, cu un Note 2 si cu o astfel de imprimanta deja cred ca poti face minuni. Tu ce intrebuintare i-ai gasi unei astfel de imprimante?

[ via Manafu ]

8 comments

  1. Faci instantanee cuplurilor de pe strada. Le daruiesti dupa ce pui un watermark mic in colt cu adresa blogului.

  2. Chiar vroiam un aparat foto care să scoată pozele instant, pare o alternativă bună. Ai idee cât costă cartușele, cât te ține unul? Hârtia mi se pare puțin cam scumpă, are ceva în plus față de hârtia fotografică normală? Nu de alta dar aș ieși mult mai ieftin să dai cu ghilotina la dimensiunile imprimantei. Mersi!

  3. Deocamdata nici nu am vazut-o in magazine. Daca aflu mai mute detalii revin cu ele in articol sau in alt articol separat. Sa vedem.

  4. Foarte interesant dispozitiv, abia astept sa apara pe piata sa pun si eu mana pe ea desigur doar in teste. Pretul e mare si colile sunt scumpe, deci investitia nu se poate scoate absolut deloc.

  5. la #bizsmscamp am pus mana pe ea, e foarte interesanta, am sa o primesc in teste cat de curand si revin atunci cu un review asupra ei.

Comments are closed.