Jocuri: Gravity – Don’t Let Go

Posted by

Gravity The Game L-am descoperit aseara, in timp ce incercam sa fac update la aplicatiile din Play Store. Aparea pe prima pagina si mi-a atras atentia, pentru ca tocmai ce vazusem filmul in urma cu doua zile. Nici nu am observat ca aplicatia e facuta chiar de catre cei de la Warner Bros., pentru ca am intrat imediat in joc sa vad despre ce e vorba.

Daca v-a placut filmul, atunci e musai sa jucati si jocul. Cum va spuneam, am fost fascinat de toate chestiile alea tehnologice din film si una din intrebarile la care nu aveam raspuns era cum naiba reusesti sa controlezi un costum spatial, ca trebuie sa fie foarte greu sa faci asta. Si in cadrul jocului am avut ocazia sa vad pe propria piele cum se poate face asta. Probabil intr-un mod simplificat fata de cel din realitate, dar in continuare al naibii de dificil.

Asa ca am inceput sa ma joc la el. Diferenta fata de film este ca in joc deja Sandra Bullock a murit de mai multe ori. Cum va spuneam, e al naibii de greu de condus scaunul ala si cam ramane personajul fara oxigen.

Sunt pe la cel de-al doilea nivel, iar primul are alte elemente si chestii care trebuie facute, precum stabilizarea in aer sau desfacerea centurii de prindere. Si mai ales pentru ca nu am citit cu atentie instructiunile de pe ecran si ce trebuie sa fac, pot sa zic ca pret de cateva minute am retrait o parte din panica resimtita in film, pentru ca nu stiam ce trebuie sa fac, expira timpul alocat pentru misiune si totul se invartea in jurul meu. Dar m-am descurcat admirabil si personajul a reusit sa treaca in viata din prima la urmatorul nivel.

Jocul are si modul multi-player. Inca nu am testat si aceasta optiune, nu stiu daca se joaca in retea sau trebuie sa ai doua telefoane si te joci cu inca un prieten.

Jocul il gasiti in Play Store aici. Sunt sigur ca o sa va placa.

One comment

Comments are closed.