John Doe (2002–2003)

Posted by

John Doe Am inteles ca seamana cu Kyle XY si, cand am vazut inceputul, am zis ce naiba, tot gol, tot intr-o padure, tot nu stie cine e… singura problema era ca era ceva mai in varsta decat Kyle ca sa poata fi adoptat, asa ca ma uitam la John Doe si asteptam sa vad ce se va intampla, dupa primele 5 minute.

Si lucrurile au evoluat intr-o directie putin diferita. Nu foarte mult, astept sa vad pana la final serialul ca sa ma lamuresc daca filmul Kyle XY este inspirat din acest serial sau nu.

Oricum, actiunea este interesanta, are cateva minusuri pe alocuri, probabil si din cauza ca filmul a fost realizat acum 10 ani, dar imi place. Imi aduce aminte de Surface, doar ca nu are aceeasi intensitate. Deocamdata, dupa primele episoade, suntem inca tinuti „in intuneric” si nu ni se explica prea multe. E un soi de film politist impletit cu SF.

Totusi, nu am sa ii dau o nota prea mare, 6-7 dupa parerea mea, desi poate ar trebui sa fiu mai indulgent, avand in vedere anul aparitiei. Oricum, mie imi place si am de gand sa ma uit pana la capat la el.  Filmul nu este extraordinar, drept dovada nu exista decat un singur sezon al lui, dar merge urmarit.

Promit ca, dupa el, ma reintorc la serialele mai serioase, de genul Touch.