The Euthanasia Roller Coaster

Posted by

euthanasia_rollercoaster Cand am vazut prima poza, am zis ca e o gluma, dar dupa ce m-am documentat mai serios, mi-am dat seama ca nu e nicio gluma si ca cineva a proiectat (nu si realizat inca, din fericire pentru noi) acest roller coaster menit sa iti ofere cele mai tari senzatii ever. Singura problema a lui este ca la final… la final ajungi direct in cosciug, ca e menit sa te omoare.

Gandindu-ma ca oarecum artistul putin vizionar, putin nebun a realizat aceasta opera mai mult de dragul artei, am sapat mai adanc sa vad despre ce e vorba si, cand l-am ascultat pe arhitectul acestui proiect, mi-am dat seama ca ia lucrurile foarte in serios si ca nu e nicio gluma macabra in proiectul lui.

Pentru ca sunt un optimist, aleg partea buna a viitorului si sper ca acest roller coaster nu se va realiza niciodata, sau daca se va realiza, se va realiza dupa punctul in care constiinta se poate muta/transfera in alt corp (biologic sau mecanic sau un mixt dintre cele doua) si atunci moartea nu mai este decat o simpla experienta, fara pierderea cunostintelor. Pentru cei care nu inteleg la ce ma refer, le recomand sa caute pe internet despre singularity.

Revenind la roller coaster, cat de nebun sa fii sa vrei sa experimentezi ceva ce te duce la moarte sigura? Pentru ca in general te sui in astfel de „jucarii” cu convingerea ca sansele de a muri sunt sub 1% si doar pentru ca iti place adrenalina generata de viteza lui. Dar nu vad cum naiba ai putea sa te sui intr-un roller coaster in care sansele de a muri sunt 100%.

Va las sa vedeti ce abereaza arhitectul si sa imi spuneti daca e el nebun sau suntem noi cei nebuni.

One comment

  1. maaaa dao in colo :)) asa ceva sa realizeze pentru oameni? 😀 ..sa fie pregatiti cu pungi de plastic la finalul cursei 😀

Comments are closed.