JUG Bucuresti editia #9

Posted by

java_runtime_data Bucharest Java User Group, asa cum spune si numele, este o comunitate a dezvoltatorilor de Java, Groovy, ClojureJRuby si alte limbaje ce folosesc ca suport masina virtuala Java (JVM).

Daca esti pasionat de unul din aceste limbaje, esti mai mult decat binevenit in aceasta comunitate.

Periodic, adica in ultima zi de joi a fiecarei luni, au loc intalniri si workshop-uri, unde se discuta despre Java, se tin prezentari si, de ce nu, dupa discutiile aprinse despre tehnologie, nu strica si putina socializare la o bere. Primele intalniri au inceput cu circa 25 de persoane si se estimeaza ca la cea de-a noua editie vor fi aproximativ 100 de persoane.

Aceasta editie va avea loc Joi 21 Februarie incepand cu ora 19:00 la sediul 1&1 Internet Development din str. Mircea Eliade, nr. 18, etaj. 10. Aveti aici un link cu harta.

Temele prezentate la aceasta editie:

  • Corneliu Creanga – Grails – partea 1
  • Felix Oghina – Aplicatii Android bine facute

Din pacate, desi e la o aruncatura de bat evenimentul, eu am biroul la etajul 9 al aceleiasi cladiri, nu voi putea participa, fiind plecat, asa cum v-am spus, la Brasov.

afis_JUG

2 comments

  1. @Daniela vorbim de lucruri total diferite. Apleturile Java intradevar nu mai sunt folosite. In rest imi pare rau ca nu stiu Java, as fi casigat mult mai multi bani daca stiam.

Comments are closed.