feb. 13

Maratonul super reducerilor la Libris

Libris In perioada 11 – 21 februarie, cei de la Libris organizeaza un adevarat maraton de reduceri, fiind pe rand activate noi si noi categorii, din care puteti cumpara carti cu 30% reducere.

Si nu doar atat, exista alte numeroase carti care beneficiaza de reduceri de 40%, respectiv 50%. Asa ca, daca nu ti-ai facut inca stocul de carti de citit pe anul acesta, acum e una din ocaziile bune in care poti face asta.

Astfel, in perioada 11-12 februarie, se aplica reducerea pentru Beletristica, Arta Arhitectura Design, Biografii Memorii Jurnale si Calatorii Ghiduri Harti. In perioada 13-14 februarie, avem Afaceri Economie, Dezvoltare Personala, Audiobook si Cultura Generala. In perioada 15-16-17 februarie, urmeaza reducerea pentru categoriile Religie, Spiritualitate Ezoterism si Sanatate. 18-19 februarie sunt dedicate familiei, deci vom avea reduceri pe categoriile Carti pentru copii, Cresterea copilului, Hobby practic, Gastronomie si Manuale scolare. Iar la finalul cursei, 20-21 februarie, Drept, IT Computere, Medicina si farmacie, Stiinta si Tehnica, Stiinte umaniste si Limbi straine.

De asemenea, exista reduceri de 40% (vezi aici lista) pentru alte numeroase carti si chiar de 50% (vezi aici lista).

  1. m-am utiat la niste carti din domeniul it computers. Au o oferta foarte buna. S-ar putea sa achizitionez cateva:P

  2. Opaaa….se pare ca o sa am cu ce-mi clatii ochii o perioada. Mersi!

  3. ms de link-uri, interesante reduceri.

Comentariile sunt inchise.