Jurnal de calatorie: Paradise Beach (ziua 6)

Posted by

Paradise Beach este cunoscuta pentru nisipul foarte fin de pe plaja, dar si pentru faptul ca e o plaja suficient de mare astfel incat sa nu stai inghesuit, cel putin in teorie. In practica, lucrurile nu m-au incantat nici de data aceasta, dar stancile de pe marginea plajei iti pot oferi cateva imagini spectaculoase sub apa si poate ca asta e un punct de atractie menit sa ma faca sa revin din cand in cand pe aceasta plaja.

Fiind una din plajele cele mai cunoscute din insula Thassos, atrage – pe langa aglomeratie – si preturi destul de mari la mancare sau o plata suplimentara pentru sezlong de 7 euro pe zi. Ca sa intelegeti comparatia, pe alte plaje sezlongurile sunt gratuite atata timp cat faci o consumatie de 5-10 euro de la barul de care apartin.

Oricum, a fost o zi foarte calduroasa, nu am filmat nimic pe plaja, abia ca se putea respira chiar si la umbra, asa ca am stat numai in apa. Seara am mai dat o fuga prin statiune si ne-am retras la somn; desi imi propusesem sa mai fac cate ceva la laptop, nu am reusit.

 

Daily vlog