Jurnal de calatorie: Plaja Pefkari (ziua 5)

Posted by

O plaja buna pentru snorkeling, cu pietris mult si fara prea mult nisip. M-am bagat la o baie buna pe langa stanci, apoi m-am pitit la umbra unui conifer batran si am cioplit la un lemn pana dupa pranz. Am vrut sa vad cam cat e de fiabil lemnul de maslin, desi banuiam eu ca, fiind un lemn care creste in zone secetoase, trebuie sa fie un lemn destul de dur.

Spre seara am incercat sa ne destrabalam la un „All you can eat”, dar nu ne-a iesit, asa ca ne-am intors la restaurantul nostru preferat din centrul statiunii. Oricum, nu stiu cata vreme o sa mai ramana in topul preferintelor noastre, pentru ca seara e asa o mare nebunie, incat nu au mai fost la fel de prompti si rapizi in servirea mesei si mai ales in aducerea notei de plata.

Ceea ce am constatat cu stupoare zilele acestea este cat de usor pierzi notiunea timpului cand esti in vacanta si nu-ti mai dai seama daca e sambata sau duminica, e foarte greu sa mai respecti deadline-urile si sa muncesti cu aceeasi productivitate ca acasa, chiar daca numarul de ore petrecute in fata laptopului este mai mic decat cel cand esti la birou. Am pregatit cateva articole in plus fata de cele postate zilnic aici, dar majoritatea sunt in stadiul de 80-90% finalizate, de asemenea am reusit sa rezolv interventiile urgente de la clientii mei si cam atat.

Nu uitati sa dati like, share si subscribe la canalul de YouTube, pentru ca intr-un fel m-am hotarat sa continui cu daily vlog si dupa vacanta, poate intr-un format L-V, sa vedem.

Daily vlog